Europarlamentarė: dauguma marše dalyvavusių žmonių net nenujautė, kas stovi šešėlyje ir manipuliuoja jų jausmais

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/europ... 2021-05-18 15:40:00, skaitė 692, komentavo 6

Europarlamentarė: dauguma marše dalyvavusių žmonių net nenujautė, kas stovi šešėlyje ir manipuliuoja jų jausmais

Nepriklausomo Žmonių partijos portalo bei valstybinio transliuotojo žurnalistai užfiksavo, kas iš tiesų dirigavo renginiui Vingio parke gegužės 15 d.

Žmonių partijos atstovė, Lietuvos interesus Europos Parlamente atstovaujanti Rasa Juknevičienė išsakė savo nuonmonę apie valstybinio transliuotojo analitinę analizę apie Šeimų maršą.

„Labai reikalinga LRT analizė. Ilgus metus dirbdama NSGK, esu stebėjusi ir analizavusi Kremliaus draugų veiklą.

Turiu papildyti, kad be Karbauskio ir Uspaskich paramos renginys nebūtų toks. Buvo sutelkta visa Kremliaus parama. Plius Tomaševskis.

Tema jautri, dauguma marše dalyvavusių žmonių net nenujautė, kas stovi šešėlyje ir manipuliuoja jų jausmais. Tačiau pagrindiniai organizatoriai aiškiai žino, kad tai šansas įžiebti prieš ES nukreiptą bangą, sukelti daug chaoso. Kremliui labai rūpi atkeršyti Lietuvai ir ypač dabartinei Vyriausybei už itin principingą laikyseną jų atžvilgiu.

Tyrime nėra paminėtas referendumas prieš Visagino AE 2012 metais. Jis yra bene vertingiausia panašaus tipo Kremliaus operacija Lietuvoje.

Suprantu, kad žmones, nuoširdžiai nesuprantančius k i t a i p gyvenančių, gali žeisti faktai apie Kremliaus įtakas. Tikrai ne visi stebi, kas vyksta Rusijoje, kokius metodus būtent per šeimos temą Kremlius naudoja Sakartvele, Ukrainoje, Moldovoje. Ten ypatingą vaidmenį vaidina Kremliui patarnaujantys Ortodoksų bažnyčios vadai (jų vyriausiojo vila, beje, yra toje pačioje vietoje prie Juodosios jūros, kur ir Navalno atskleistas Putino dvaras).

Tačiau nereikia įsižeisti. Tiesiog taip yra, kad Kremlius šią temą išnaudoja kovoje prieš ES.

Reikia nepasiduoti provokatoriams ir neužkibti ant jų kabliuko.
Prezidentas turi galimybę žinoti, kas yra tokių maršų organizatoriai. O jei žinojo, tačiau juos savo video kalba parėmė, yra rimčiau.

Neigti Kremliaus pastangas uzurpuoti šią temą ir ją panaudoti kovoje prieš jiems netinkamą valdžią vienoje ar kitoje valstybėje, iškelti sau naudingus veikėjus, sukelti sumaištį yra tas pats, kas neigti virusą“, - visuomeniniuose tinkluose pranešė moteris.

Susiję:

Valstybinis transliuotojas ištyrė, kad už Šeimų maršo organizatorių stovi pronaciai ir Kremlius