Šeimų maršo išvakarėse valstybinio transliuotojo klausimai „ekspertai.eu“ darbuotojui dėl mitingų ir protestų

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/seimu... 2021-05-14 23:48:00, skaitė 1051, komentavo 3

Šeimų maršo išvakarėse valstybinio transliuotojo klausimai „ekspertai.eu“ darbuotojui dėl mitingų ir protestų

Indrė Makaraitytė. Nuotr. facebook.com

„Didžiojo šeimų gynimo maršo 2019“ išvakarėse ekspertai.eu darbuotojas Audrius Nakas sulaukė laiško iš valstybinio transliuotojo žurnalistės Indrės Makaraitytės, kuri informavo, kad rengia tyrimą apie protestus Lietuvoje ir norėtų užduoti keletą klausimų.

„Kaip Jūs paaiškintumėte, kad pastaruoju metu tie patys žmonės organizuoja ir dalyvauja mitinguose ir protestuose, kurie yra pačiomis skirtingiausiomis temomis: ir dėl istorijos klausimų, dėl vakcinų, dėl karantino, dėl kaukių dėvėjimo ir pan.? Kas sieja žmones, kurie organizuoja ir dalyvauja šiuose mitinguose?“, - paklausė Indrė.

skirt.png

„Juos sieja meilė tėvynei, rūpestis artimaisiais, nerimas dėl vaikų ateities, skaudulys dėl suklastotos praeities, šventas pyktis nesiliaujančiam masmedijos melui. Juos sieja sugebėjimas mąstyti keliant klausimus, gyvenimo patirtis, išsilavinimas, etika, talentai, tarnystės principas. Juos sieja tai, kad jie niekam nereikalingi, nes pavojingi mus okupavusio nesavarankiško „elito“ planams“, - atsakė A. Nakas.

Vyriškis uždavė klausėjai atgalinį retorinį (nereikalaujantį atsakymo) klausimą.

„Sakykit, kaip Jūs paaiškintumėte, kad dešimtmečiais vieni ir tie patys žmonės organizuoja ir dalyvauja mūsų bendro turto išpardavime visose ūkio srityse, valstybingumo naikinime, konstitucijos ignoravime, kultūros ir švietimo niekinime, bukos propagandos skleidime ir t.t. ir t.t. ir t.t.?“, - rašoma retoriniame klausime.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Tad, kas turi galimybę – ateikite į Maršą. Net jei tai suorganizavo VSD, landsbergiečiai, bet kokie laisviečiai ar tiesiog vienas paprastas Lietuvos pilietis. Absoliučiai jokio skirtumo kas. Ateikit ir Jūs, Indre, paspoksot, oras jau nebėra šaltas, gal net nelis.