Patvorinė sorošinė „kovotoja“ – viena iš šeimų maršo kiršintojų

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/patv... 2021-05-14 11:55:00, skaitė 1150, komentavo 9

Patvorinė sorošinė „kovotoja“ – viena iš šeimų maršo kiršintojų

Prie planuojamo „Šeimų maršo“ šliejasi visokio plauko sorošinio lygio analitikai ir naciūanalinių reikalų ekspertai. Viena iš patvorinių „Kūzios“ lygio kiršintojų – Goda Juocevičiūtė, Lietuvoje nematanti pedofilijos problemos, ir prieš pedofiliją kovojančius žmones vadinanti „konservatorių projektu“, „patvoriniais“, „garliaviniais“ ir t.t.

Įdomu tai, kad ši asaba vis sušmėžuoja sorošinės žiniasklaidos paraštėse. „Lietryčio“ kolegės Goda Juocevičiūtė kartu su Asta Kuznecovaite pedofilijos bylą laiko išgalvota, bet nei viena iš šių dviejų, proteliu nepasižyminčių rašytojėlių, neužsiduoda sau paprasto klausimo – kam gerai apmokamą teisėjos darbą turinčiai Neringai Venckienei viso šito reikėjo? Dirbtų sau Neringa šiltai teisme (už gerą atlygį) ir nesuktų galvos… Bet ji viso šito atsisakė ir vardan brolio dukros ji paaukojo savo ramų ir stabilų gyvenimą.

Goda socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje eilinį kartą bandė sumenkinti Garliavos kovotojus prieš pedofiliją, išvadindama juos „garliaviniais“, „patvoriniais“ ir dar apkaltino, kad jie lenda ir griauna šeimų maršą.

Kas tikrai neramina – kad po maršo sparnu šildytis neprašyti ėmė lįsti violetiniai isterikai. Mano žiniomis, jie jau už renginio organizatorių nugarų gviešiasi tribūnos ir nekviesti skelbiasi maršo vėliavnešiais. Tokie tie patvorio kovotojai yra – įžūlūs, skvarbūs garbėtroškos, sugeba pralįsti, jei ne per langą, tai per kaminą, ir dar būtinai priešais kameras.

Tie garliaviniai – kaip paleisti po Lietuvos miestus siautėti golemai. Toks įspūdis, kad jie – konservatorių palaikomas Trojos arklys, reikalingas operatyviai sugadinti bet kokio protesto idėją. Tad maršo organizatoriams linkiu prieš tuos vargšus, įaudrintos fantazijos garliavinius atsilaikyti ir neužsileisti jų ant galvos. Ir ačiū vien už tai, kad žmones keliate nuo sofkučių!

Tokios kaip Godos ir yra pagrindinės kiršintojos, todėl nepasiduokime provokatoriams ir ginkime šeimas kas kaip išgalime. Tie, kurie nukentėjo nuo pedofilų klano, turbūt, yra labiausiai nuo mūsų teisėsaugos neteisybės nukentėję žmonės, o tie, kurie iš jų šaiposi, galimai yra šio klano finansuojamos amebos.

Egidijus Paulauskas