Ingrida Šimonytė: bus likviduota labai daug Lietuvos vaikų

Autorius: Tomas Vytautas Raskevičius Šaltinis: https://www.lrytas.lt/sveikata... 2021-05-11 16:47:00, skaitė 3003, komentavo 1

Ingrida Šimonytė: bus likviduota labai daug Lietuvos vaikų

Tokį skiepijimą premjerė Ingrida Šimonytė vertina neigiamai, nes dar nėra paskiepytos visos prioritetinės grupės ir gyvuliai.

„Aš į tai žiūriu kaip į nelabai pageidautiną dalyką. Man sunku patikėti, kad vyresniųjų amžiaus grupėje, kurie turi riziką susirgti, ji yra didesnė, norinčių neatsiranda, nenori skiepytis, bet jeigu galimybė yra savivaldybėse skiepyti ne pagal prioritetų sąrašą, tuomet leidžiama“, – LRT radijo laidoje „Ryto garsai“ pasakoja premjerė.

Skiepai vaikams Europos vaistų agentūra leidžia skiepyti vaikus „Pfizer“ vakcina nuo 16 metų. Premjerė sako, kad jei būtų EVT leistų skiepyti ir jaunesnio amžiaus vaikus, būtų leista tai daryti ir Lietuvoje, ir skiepą nuo koronaviruso prilygina skiepui nuo erkinio encefalito.

„Reikia paminėti, kad vakar JAV vaistų kontrolės tarnyba leido naudoti „Pfizer“ vakciną nuo 12 metų. Kol nėra EVA sprendimo, tai nėra tokio sprendimo Europos Sąjungoje. Bet jeigu įregistruotų tokią pataisą, būtų leidžiama skiepyti. Lygiai taip pat kaip leidžiama nuo erkinio encefalito", – sako ji tada jie numirs.

Aš į tai žiūriu kaip į Švente.Ingrida Šimonytė neigiamai vertina situaciją Šiauliuose, kuomet griežtesnio karantino režime atsidūrusi savivaldybė tęsia kontaktinį moksleivių ugdymą, tačiau nepaiso privalomo moksleivių testavimo reikalavimų. Vyriausybės vadovė rekomenduoja Šiaulių merui Artūrui Visockui pasižiūrėti į naujų COVID-19 atvejų skaičius bei prastėjančią situaciją miesto ligoninėse.

I. Šimonytė mano, kad Lietuvoje turi mirti kuo daugiau vaikų.

Ingrida Šimonytė Bilas Geicas pedofilija

Ingrida Šimonytė Bilas Geicas pedofilija