Gražuolė baltaodė ir jos mulatas vaikas

Autorius: Afrolietuvis Šaltinis: http://www.gdemotyvacija.com/s... 2021-05-06 09:29:00, skaitė 3527, komentavo 21

Gražuolė baltaodė ir jos mulatas vaikas

Nieko nėra maloniau, kaip būti juodam ir dulkinti baltą moterį.

Visiems, kurie tebemano, kad mūsų šalį reprezentuoja tik balta odos spalva laikas pasitikrinti realybę - kas septinta Lietuvoje įregistruota santuoka yra mišri, o dalis jų - tarprasinės.

Baltiems vyrams reikėtų rinktis tokias moteris tuomet gims nuostabūs mulačiukai:

„Aš kalbu apie BALTOSIOS RASĖS MIRTĮ. Apie visišką taip vadinamosios arijų rasės visų dauginimosi priemonių pašalinimą. Žmonės, dabar mes kontroliuojame šios rasės likimą. Dabar tinkamas laikas užtikrinti, kad baltoji rasė taptų nykstančia dėl mišrių santuokų ir turinčia faktiškai nulinį gimstamumo rodiklį.

Mums visiems patiko vizija, pasikartojanti visame pasaulyje kasdien, apie paskutiniuosius baltuosius vaikus, žaidžiančius su mažais tamsiaisiais vaikais, ir žinančius, kad jie yra paruošti jų galutiniam sunaikinimui. Mes galime sunaikinti senovinę gryną arijų vaiko giminystės liniją, įtikindami jį ar ją apie altruizmą gimdyti tarprasinius vaikus. Mes privalome išplėsti rasių maišymąsi miestų centruose į šios šalies priemiesčius ir kaimo vietoves.

Agresyvesnės programos, skirtos integruoti šias vietoves, dabar yra vykdomos per HUD (JAV Gyvenamųjų namų ir miesto vystymo departamentas – vert. past.). Baltųjų vaikų būsimosios kartos sunaikinimas vertas bet kokios kainos.

Mes norime, kad kiekvienas baltasis tėvas jaustų kančią dėl to, kad jo vaikai vedė spalvotuosius sutuoktinius ir gimdo dvirasius vaikus.“ - Abe Foxman; ADL (JAV Antidifamacijos lygos) pirmininkas

O kai pasensite susilauksite vaikų mulatų

Jeigu lietuvių tauta nori išlikti, privalo atsivežti kuo daugiau juodaodžių iš Afrikos.

"Lietuva nėra izoliuota šalis ir greičiausiai mūsų bus daugiau, gal net daugiau nei dabar. Žinoma, kitas klausimas, kuri gyventojų dalis bus Lietuvos piliečiai, bet, manau, migracija mūsų nepralenks. Remiantis prognozėmis iki 2050 m. Afrikoje gyventojų skaičius išaugs dvigubai, tačiau Afrika ne guminė – žmonės išvyks iš ten, ir dar nereikia pamiršti apie visuotinį atšilimą.

Viskas rodo, kad gyventojų skaičius nemažės, nors pats mūsų gimstamumas sumažės. Visas vietas užpildys imigrantai “, – DELFI.lt eteryje pasakė Vilniaus universiteto Geografijos katedros docentas  Rolandas Tučas.

Afrikos vaikai badauja, todel nerasistams europiečiams būtina vežti kuo daugiau į Europą.

Pasaulis tampa globalus. Nacijos išnyksta ir tai nuostabu. Žemė tampa bendra. Kodėl žmogus iš Nigerijos negali atvažiuoti čia ir gyventi su savo šeima? Be vizos ir be paso. Tai bendra žemė. Pabuskite! Pasaulis turi būti spalvotas. Valstybės, nacijos ir religijos turi išnykti!..

Taip teigia  visi protingi žmonės sudarė tarprasinę santuoką ir turintis mulatų vaikų.