Nuvarytus arklius nušauna, o žmones - suvakcinuoja

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/nuva... 2021-03-23 19:03:00, skaitė 1170, komentavo 1

Nuvarytus arklius nušauna, o žmones - suvakcinuoja

Yra toks posakis, kad „nuvarytus arklius nušauna“. Kiek jis yra pagrįstas, nežinome, tačiau panašu, kad imuniškai „nuvarytus“, t.y. praradusius imunitetą žmones suvakcinuoja. Vyksta kova su pasekmėmis, bet ne su priežastimi.

Tai, kuo šiandien yra „šeriama“ žmonija, ir yra pagrindinė imuniteto susilpnėjimo priežastis. Valstybei labiau rūpi ekonomika ir pajamos, gaunamos iš „nuvarytų“ žmonių. Tokie imuniteto nebeturintys žmonės tampa farmacijos aukomis, o skiepai yra to pavyzdys. Ar sveikai besimaitinantys, sportuojantys ir imunitetą stiprinantys žmonės serga? NE! Kodėl?

Miestai – „nuvarytų“ žmonių centrai

Vilniuje atidaromas dar vienas vakcinacijos centras skiepijimui nuo COVID-19! Jis įkurtas Savivaldybės patalpose (Konstitucijos pr. 3), kur nuo antradienio kasdien bus galima paskiepyti iki 1800 vilniečių. Skiepyti čia pradėsime jau rytoj.

Bendradarbiaujant su Centro poliklinika, savivaldybėje vakcinacijos paslaugą teiks 25 medicinos darbuotojai, jiems padės Raudonojo Kryžiaus savanoriai. Vienu metu bus vakcinuojama iki 10 žmonių.
Primename, kad šiame etape gyventojams būtina sulaukti Centro poliklinikos pakvietimo (pagal prioritetines grupes) ir neskubėti vykti be registracijos.
Nuo COVID-19 Vilniuje taip pat skiepijama Antakalnio, Karoliniškių, Centro, Šeškinės, Naujininkų, Naujosios Vilnios poliklinikose, UAB „InMedica“ ir dabar jau Vilniaus miesto savivaldybėje. Šio mėnesio pabaigoje planuojama atidaryti dar vieną vakcinavimo punktą Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre Žirmūnuose.

Tolesniuose mūsų planuose – balandžio mėnesį, jei miesto Taryba pritars, neskelbiamų derybų būdu išsinuomoti Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ patalpas ir pritaikyti jas vakcinavimui.

Kokioje aplinkoje gyvena žmonės, kuo žmonės kvėpuoja? Link ko mes judame?

Tol, kol maitinsimės Europos standartus atitinkančiais nuodų prifarširuotais „pašarais“, nejudėsime, nesisveikatinsime tol ir būsime nuolatiniai farmacijos klientai. Auginkitės maistą patys – kito kelio nėra.

Egidijus Paulauskas