Vaidas su Laurynu apsilankė Delfyje ir aptiko darbuotojus be kaukių

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2021-03-02 20:52:00, skaitė 1010, komentavo 15

Vaidas su Laurynu apsilankė Delfyje ir aptiko darbuotojus be kaukių

Po melagingo Delfio straipsnio apie nesistemines žiniasklaidos priemones, Vaidas Žemaitis ir Laurynas Ragelskis apsilankė Delfi redakcijoje.

Įdomiausia buvo ne tai, kad Delfi žurnalistai pamatę Vaidą ir Lauryną persigando bei nesutiko bendrauti, o tai, kad visi redakcijoje pastebėti darbuotojai dirbo be kaukių. Karantino metu, kuomet uždarose patalpose be kaukių būti DRAUDŽIAMA, jie laisvai vaikščiojo, bendravo ir nei kiek nesikuklino to viešai demonstruoti. Na, išrinktiesiems juk viskas galima. Čia tik mums, idiotams, reikia laikytis įstatymų.

Deja, Delfi redakcija turbūt net baisiausiame košmare negalėjo įsivaizduoti, kad pas juos atvyks kitos žiniasklaidos priemonės atstovai ir nufilmuos juos pažeidinėjant LR įstatymus. Kitaip sakant, buvo užklupti netikėtai.

Būti neliečiamiems – jau praeitas etapas mielieji, todėl atėjo atpildo valanda, kada ir jūs būsite stebimi, prižiūrimi ir galų galiausiai bus viešinami jūsų gyvenamos vietos adresai (taip, kaip tai darote jūs).

Viskas yra užfiksuota vaizdinėje medžiagoje ir perduota policijai. Todėl lauksime tolimesnių veiksmų. Kiek žinome, kai Vytautas Landsbergis be kaukės slampinėjo po LR Seimą, jo policija neišdrįso nubausti, nors apie jo nusižengimus policijai buvo pranešta.

Tai kokioje Lietuvoje gyvename? Panašu, kad įstatymai galioja ne visiems…

arba

BV inf.