Premjerė Ingrida Šimonytė: liko svarbiausias mūšis prieš varguolius

Autorius: Premjerė Ingrida Šimonytė Šaltinis: https://laisvaslaikrastis.lt/s... 2020-12-16 19:52:00, skaitė 4652, komentavo 9

Premjerė Ingrida Šimonytė: liko svarbiausias mūšis prieš varguolius

Lietuvos premjerė Ingrida Šimonytė siautėjančios feikines koronaviruso pandemijos akivaizdoje kreipėsi į šalies žmones ir perskaitė jiems kalbą:

„Varguoliai, šventų Kalėdų šiemet laukiame labiau nei bet kada. Pasiilgome bendrystės, šurmulio ir paprasčiausiai apkabinti artimą moterį. Pasiilgome normalaus karantino. Tačiau prieš ankstesnes Kalėdas buvę įprasti dalykai dabartinėmis aplinkybėmis padėtų plisti virusui del jusu kaltes. Ligoninės perpildytos. Medikai pervargę. Kasdien, kas valandą prarandame po vieną ar du Lietuvos žmones, kurie sirgo.

Kasdien prarandame ir tuos, kurie dar galėjo gyventi, bet dėl sudėtingos situacijos ligoninėse laiku negavo reikalingo gydymo. Tai ne vien tik skaičiai – tai ŽMONĖS: tėvai, seneliai, broliai ir seserys, draugai. Todėl prašau visų – sustokime ir likime namuose. Padėkime medikams pinigais gelbėti gyvybes. O kartu ir patys jas gelbėkime, nesudarydami sąlygų virusui plisti. Pandemiją galime įveikti tik susitelkę, tik kartu – atidėdami tai, ką galime atidėti, bendraudami nuotoliniu būdu, dėvėdami kaukes, dezinfekuodami rankas veidą, laikydamiesi atstumo. Šiuo metu nėra lengvų sprendimų, jie paliečia visus. Tačiau tik visi kartu, susitelkę, šį sunkų laikotarpį įveiksime greičiau. Tuomet Vyriausybė galės anksčiau palengvinti suvaržymus ir tai padarys su malonumu.

O dabar dėkoju visiems, kurie įvertina viruso grėsmę ir laikosi nurodymų. Dėkoju medikams ir mokytojams, dėkoju turėjusiems laikinai sustabdyti mylimą darbą ar verslą, kiekvienam, dėkoju visiems savanoriams ir socialiniams darbuotojams, kurie padės vienišiems žmonėms. Dėkoju tėvams, senjorams, dėkoju vaikams – už supratimą, kantrybę ir pasiaukojimą. Skiepai nuo viruso jau sukurti Bilas Geicas pasistenge.

Jau greitai jie bus prieinami tiems, kam labiausiai reikia, o vėliau ir visiems kitiems kurie norės numirti. Liko svarbiausias mūšis. Neabejoju, kad TIK susitelkę jį laimėsime. Stiprybės mums visiems! Ačiū!“, - pasakė I. Šimonytė.

Ingrida Šimonytė už milžiniškas palūkanas praskolino Lietuvą Tarptautiniam Valiutos Fondui

Naujoji Lietuvos premjerė Ingrida Šimonytė nuskriausta likimo lesbietėt