Emigrantas Linas Jurgutis pranešė, kad vienybės pasiekti neišeis ir dėl to kalta idiotų karta

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/emig... 2020-11-25 17:20:00, skaitė 500, komentavo 7

Emigrantas Linas Jurgutis pranešė, kad vienybės pasiekti neišeis ir dėl to kalta idiotų karta

„Žemumų“ atstovas Linas Jurgutis, bandęs visus suvienyti ir garantavęs valdžios užėmimą, pranešė liūdną žinią – „vienybės mums kaip neišėjo pasiekti, taip ir neišeis“. Linas mano, kad revoliucijos yra savaiminis reiškinys ir tai nėra valdomas procesas. „Revoliucijos įvykdavo tada, kai „žemumos“ neapsikęsdavo jungo ir pakildavo kovoti“. Jis teigia, kad: „šiai dienai Lietuvoje mes gyvename pakankamai gerai ir masių išjudinti į bendrą kovą nepavyks“.

„Nebijokime vadinti daiktų savo tikraisiais vardais: kalta yra antroji idiotų karta, kuri užaugo po nepriklausomybės laikų. Karta, kurią užaugino šis skaitmeninis progresas, televizorius ir telefonas.“

„Užaugo bepročių karta, kurių smegenis atstoja telikas ir telefonas“, – teigia Linas Jurgutis. Dabartinio žmogaus intelektą Linas prilygino šuns intelektui. „Per televizorių pranešus, kad visiems reikia lįsti į būdą, visi pagal komandą taip ir daro. Tuomet pasako užsidėti kaukes, ir visi pagal komandą ėmė ir užsidėjo.“

„Atėjo kvailių diktatūra Linas teigia, kad žemėje įsivyravo kvailių diktatas. Jam darosi baisu, kad neateitų tie laikai, kai mąstančius žmones degins ant laužų. Kaukėti zombiai persekioja žmones, kurie nenešioja kaukių. Tai jau vyksta, link to jau einama… Kaip su tuo kovoti?“ Linas Jurgutis teigia, kad: „bepročių yra dauguma, bet su jais kovoti galima efektingai“. Jis sako, kad: „avių banda vadovaujasi ne protu, o instinktais“.

„Todėl verta pagalvoti apie planuojamą naują „Atpildo partijos“ steigimą ir ateiti į Seimą pasidaryti sau geresnio gyvenimo“. Ši organizacija galėtų veikti Švedijoje, kad demokratų ranka negalėtų jos sugriauti.

Taip ir nesupratome, ar į partiją vis dėlto kviečiami tie idiotai (jaunimas) ir šuns intelektą turintys žmonės, ar ne? O tie idiotai (jaunimas), avinai ir šuniško intelekto žmonės bus priimami į partiją?

Egidijus Paulauskas