Kas vyksta JAV „rinkimuose”?

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-11-05 19:32:00, skaitė 806, komentavo 4

Kas vyksta JAV „rinkimuose”?

Kas vyksta JAV „rinkimuose”?

Dabar jau nėra svarbu – Mičigane bus balsų perskaičiavimas ar rezultatai keisis teismo sprendimais. Pagrindinis klausimas – ar yra D.Trampas pasiryžęs eiti iki galo gindamas savo rinkėjų balsus ir ar jo šalininkai yra pasirengę išeiti į gatves palaikyti savo kandidatą.

Vakar visą dieną buvo skelbiamos įvairios naujienos iš „demokratijos tvirtovės“ (dabar apie tai kalbėti nesijuokiant jau nėra įmanoma). Prieštaringų naujienų buvo tiek daug, kad yra sunku padaryti nors kokias išvadas be jų apibendrinimo.

Pradėkime nuo JAV spaudos citatos (tai ne pokštas): Baidenas sumušė Obamos rekordą už jį balsavusių amerikiečių skaičiumi. D.Trampas taip pat sumušė už jį balsavusių amerikiečių B.Obamos rekordą. O dar dar liko nesuskaičiuoti 23 milijonai biuletenių!

Mažiausiai dviejose JAV valstijose, pagal oficialius duomenis, balsavo daugiau žmonių, nei ten yra registruota rinkėjų.

Daug kur net mirusieji prisikėlė ir balsavo (žinoma, už Baideną). Tokie atvejai užfiksuoti net keliose vietose. Niujorke ne mažiai jau mirusiųjų išsiuntė savo balsus paštu ir mirusiems kažkodėl labiau patinka Baidenas. Ir viso pasaulio sorosiniams liberalams tai atrodo visai normalu. Be juoko.

Tiesa buvo panašių stebuklų ir respublikonų stovykloje, kur vienas kandidatas, jau miręs nuo Covid-19, laimėjo rinkimus į Kongresą. Baisu ir pagalvoti, kas dėsis, kai tokie kongresmenai susirinks į posėdį.

Balsavimas paštu iškart parodė neįtikėtinus demokratijos stebuklus. Stebuklai uoliai darbavosi demokratų naudai. Pavyzdžiui, kai kurių valstijų, tradiciškai kuriuose visada laimėdavo respublikonai, gyvi gyventojai balsuoja santykiu 67 prieš 32 D.Trampo naudai. Tačiau tų, kurie balsavo paštu, balsavo 80% yra už Baideną.

Kas pasakė, kad tai „falsifikacijos“? Atsistoti ir palikti tobulia liberalų planetą! Tai apvaizdos įsikišimas, Dievo pirštas! Matėme. Žinome. Lietuvoje Dievas taip paėmė už rankos Utenoje Pupinį, kitus liberalus ir konservatorius ir atvedė tiesiai į Seimą jau ne kartą.

Tačiau stebuklai tuo nesibaigė, o tik prasidėjo.

Keliose valstijose, kur D.Trampas pirmavo didele persvara, staiga ėmė ir “atsirado” šimtai tūkstančių biuletenių. Ir visi – už Baideną. Ar galite įsivaizduoti tokį sutapimą? Argi ne stebuklas?

Mičigane, kuris visada buvo lemiamas visuose rinkimuose, D.Trampas užtikrintai pirmavo. Ir staiga ketvirtą valandą ryto, kai visiems labiausiai norisi miego, pokšt – ir atsiranda paštu išsiųstų net 138 tūkstančiai biuletenių.

Spėkite, už ką jie visi atidavė balsus? Ne 60%, ne 80%, net ne 90% balsų – VISI IKI VIENO šie biuleteniai balsavo už Baidenui. Aleliuja! Tavo keliai nežinomi, Viešpatie!

Akivaizdu, kažkas taip suįžūlėjo, kad visiškai prarado paskutinius baimės likučius. Net Lietuvoje nesu matęs tokių beprotiškų niekšybių, nors kompjuterius “laužo”, rinkimų rezultatus ir apklausas tie dar padarai su “baltomis pirštinėmis padirbinėja.

D. Trampas ne veltui D.Trumpas dar vasaros pradžioje yra sakęs, kad balsavimas paštu demokratams suteikia milžiniškas galimybes klastoti rinkimus. Tai buvo akivaizdu – ir jie tuo pasinaudojo kiek tik pajėgė.

Kita “sąžiningų ir garbingų” demokratų taktika buvo kuo greičiau suskaičiuoti balsus tose valstybėse, kuriose jie buvo įsitikinę reikiamu rezultatu, ir kiek įmanoma atidėlioti skaičiavimą ten, kur jie neabejotinai pralaimi.

Viešoje erdvėje sorosinė propaganda sukūrė įspūdį, kad Alchaimerio kamuojamas Baidenas visą laiką atletiškai pirmauja. Ir šis žinomai klaidinantis įspūdis tęsiasi iki šiol.

Iš tiesų keturiose valstijose, kuriose užtikrintai pirmauja D.Trampas, balsų skaičiavimas buvo tiesiog užšaldytas suskaičiavus kažkur apie 95% visų balsų.

Žinoma, rinkimai JAV buvo klastojami ir anksčiau. Visi puikiai prisimename 18 000 balsų už Alą Gore’ą, kurie nebuvo įskaityti Aukščiausiojo Teismo sprendimu ir tai leido laimėti Bušui jaunesniajam. Per pirmuosius Obamos rinkimus taip pat buvo skelbiama apie daugybę klastočių.

Tačiau tokio didelio masto ir, svarbiausia, tokių įžūlių ir atvirai neslepiamų klastojimų – tikrai nebuvo.

Pažeidimų sąrašą galima būti tęsti iki begalybės. Detroite biure, kur buvo skaičiuojami balsai gauti paštu, buvo užkalti langai – kad nereikalingos akys nematytų, kas vyksta. Pensilvanijoje D.Trampo stebėtojų, kur D.Trampas tikrai turėtų laimėti, tiesiog neprileido stebėti balsų skaičiavimą. Buvo dar ir rinkimų komisijų nariai, užsidėję kaukes su užrašu „Balsuok už Bideną“. Ir tokių liberaliai demokratiškų rinkimų įstatymo grubių pažeidimų buvo apstu.

Tai tik maža dalis to, ką galima nesunkiai rasti internete sugaišus tik porą valandų. Iš tikrųjų demokratų pažeidimų ir klastojimų yra kur kas daugiau ir jie masiniai.

Stebina ir tai, kad šalyje, kuri kišasi į viso pasaulio šalių vidaus reikalus , nuolat reikalauja skaidrių rinkimų ir nepriekaištingų procedūrų politiniuose procesuose, nėra vienodų balsų skaičiavimo taisyklių. Kiekviena valstija, kaip nori, taip ir skaičiuoja balsus. Svarbu, ne kas balsuoja, svarbu, kas skaičiuoja balsus – ir tai pasakė visai ne Josifas Stalinas. Kai kurios valstijos sako, kad balsavimas paštu yra sustabdomas tuo pačiu metu, kai uždaromos rinkimų apylinkės. Kitos valstijos balsus paštu priima dar dvi dienas po tiesioginio balsavimo pabaigos, dar kitose valstijose balsai paštu priimami visą savaitę po rinkimų apylinkių uždarymo. O Kalifornija ir Niujorkas apskritai pareiškė, kad balsų paštu lauks ir juos skaičiuos atitinkamai iki gruodžio 7 ir 11 d. Gruodžio! Kas čai toks per paštas, kuris laiškus toje pačioje valstybėje pristato vėliau nei per mėnesį?

Tiek to jau, jei valstijos nustato savo vietinių rinkimų tvarką – merų ar kitų vietos pareigūnų. Tačiau prezidento rinkimai yra nacionaliniai rinkimai, ir taisyklės turėtų būti vienodos visiems!
Ir šie žmonės moko kitas šalis demokratijos? Pačioje tolimiausiose Afrikos šalyje balsavimo sistema yra tobulesnė ir modernesnė nei JAV!

Mes jau nemaži vaikai, matėme, kaip “pakibdavo” kompjuteriai Kaune, kaip ilgai pirmavusi kandidatė paskui staiga tapdavo pralaimėjusi prezidento rinkimuose, kaip kandidatai prieš rinkimus, turėję tik minimalų rinkėjų palaikymą, staiga tapdavo lyderiais. Visuose tokiuose “rinkimuose” laimėdavo konservatoriai, liberalai ar jų klonai. Ir jų rinkimų štabuose “dirbo”, juos treniravo JAV demokratų partijos, sosoro specialistai, užtikrinę savo marionetės pergalę. D.Trampas nuo pat išrinkimo JAV prezidentu momento tapo JAV sorosinės žiniasklaidos, Holivudo bohemos totalinio puolimo taikiniu, nesibaigiančių patyčių, klastočių, dezinformacijos objektu. Nieko neprimena? Kaip JAV ambasadorius Lietuvoje Mullas atvyko pas prezidentą R.Paksą, vakare išlindo A.Paulauskas, M.Laurinkus, o ryte visa valatkodelfinė purvasklaida sprogo savo dvokiančiu turiniu, kuris tęsėsi iki apkaltos pabaigos. JAV “demokratai”, matyt, Lietuvoje treniravosi šiems Amerikos rinkimams.

Dar niekada neteko matyti tokio įžūlumo klastojant rinkimus kaip JAV prezidento rikimimuose-2020. Sąžiningai: niekada! Klintonidų-globalistų niekšybė peržengė visas įsivaizduojamas ribas.

Už Baideno stovintys demokratų partijos bosai visiems sako: o ką? Jūs vis tiek nieko negalite padaryti! Mes turime administracinį resursą, Volstritas, „Facebook“as ir „Twitter“is už mūsų nugaros, D.Trampo šalininkai į gatves masiškai neišeis – susitaikys, kaip visas pasaulis susitaikė su demokratų globalistų teroru.

Demokratų globalistai žaidžia va-bank, kadangi pralaimėjimo atveju jie bus priversti užleisti savo vietas demokratų partijos vadovybėje jaunesnėms politikams. O tokia perspektyva reiškia, kad daugelis apsamanojusių šulų, kaip Baidenas, Klinton ir Obamą, bus teisiami už korupciją, narkomaniją ir pedofiliją ir savo dienas baigs kalėjime.

Jeigu demokratams visgi pavyks užgrobti valdžią, tada jie keršys – už savo gėdingą pralaimėjimą 2016 m., keršys už visų savo “tyrimų”, apkaltų fiasko, keršys už visų Klinton ir Baidenų šeimų skandalų paviešinimą.

Keršys asmeniškai D.Trampui ir jo šeimai. Keršys už Steve’ą Bannoną. Keršys konservatyviems žurnalistams ir socialinių tinklų influenseriams. Ir taip toliau. Tokia liberalios diktatūros esmė – kad išsilaikyti valdžioje bet kokia kaina, liberalams reikia nuolat kryptingai nuodyti visuomenę, masinę sąmonę užpildyti neapykantos ir baimės toksinais, padaryti gyvenimą neįmanomu visiems savo oponentams. Liberalūs globalistai-demokratai nesustoja . Jų kovos dėl valdžios arsenalas beribis – pribloškiantys veiksmų įžūlumas ir cinizmas, melas, šmeižtas, apgaulė, apkalbos, priesaikos sulaužymas, išdavystė, išpuoliai, sabotažas, svetimų nuopelnų pasisavinimas, savo nusikaltimų priskyrimas aukoms ir priešams, dvigubi elgesio standartai, visų moralės normų, gailesčio, užuojautos , orumo paniekinimas, pačių šlykščiausių priemonių prieš oponentą panaudojimas, tokių, kurios yra jokiu būdu nepriimtinos oponentui ir dėl to oponentas nesitiki jų ir iš savo priešininko, liberalas-globalistas visada veikia iki galutinės savo niekšybės ir savnaudiškumo pergalės, veikia tol, kol yra bent menkiausia galimybė kenkti, jie nepripažįsta pralaimėjimo, jie gali pripažinti taktinį atsitraukimą, kad vėliau galėtų vėl smogti naują šlykštų smūgį. Ir jie tai darys.

Apie tokią „smulkmeną“ kaip žodžio laisvėbus galima pamiršti. Klintonidų kontroliuojami „Facebook“, „Twitter“ ir „Google“ tai jau demonstruoja keletą metų. Apie daugelį kitų žmogaus teisių ir laisvių taip pat.

Pagrindinis klausimas dabar nėra net tai, ar bus Mičigane perskaičiuoti balsai ar tai padarys teismas savo sprendimu. Pagrindinis klausimas – ar D.Trampas yra pasirengęs eiti iki galo gindamas savo rinkėjų balsus ir ar jo šalininkai yra pasirengę išeiti į gatves už savo kandidatą. Ar Donaldas turės tiek jėgų, kaip paskutinis Europos diktatorius ir savo šalies patriotas Aleksandras Lukašenko?

Jei D.Trampas dabar bus nutildytas, tada milijonų respublikonų ir konservatorių balsai bus nutildyti amžiams. Niekas iš giluminės vyriausybės neleis atsirasti antram D.Trampui.