Kaifuosime po rinkimų ar ne?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kaif... 2020-10-18 00:23:00, skaitė 1769, komentavo 28

Kaifuosime po rinkimų ar ne?

Kaifuojanti Lietuva ar blaiviai mąstanti Lietuva? Šiandieninė brukama ES vertybių sistema, rodo, kad svaigti ir degraduoti tampa kasdiene norma

Narkotikų mažo kiekio laikymo dekriminalizavimas – klausimas, kurį Laisvės partijos lyderei Aušrinei Armonaitei norisi spręsti jau šiandien. Jai antrina konservatorių kandidatė į Premjeres Ingrida Šimonytė, sakydama, kad „yra tokių klausimų, kur mums net diskutuoti nebūtų reikalinga ilgesnį laiką“, juolab, kad konservatoriai jau patys yra siūlę tokius įstatymų projektus. Ne vieną ir ne du kartus. Bet visada jie būdavo sustabdyti „Valstiečių“ balsais.

Tyrimų duomenimis, per paskutines 30 dienų kanapes rūkė 7,3 proc. devintų klasių moksleivių (ES šalių vidurkis – 7 proc. 2018 m.). Dalis jų vėliau išbando kitus narkotikus, renkasi nusikalstamą gyvenimo būdą, rizikuoja sveikata ar net gyvybe – Lietuvoje per paskutinius penkerius metus mirė 416 asmenų nuo narkotikų perdozavimo.

Ar tikrai norite, kad konsevatoriai su liberalais dekriminalizuotų narkotikus? Jei ne – ateikite balsuoti, neleiskite kitiems nuspręsti už Jus ir savo balsą atiduokite LVŽS iškeltam kandidatui. Jei jo nėra – kitam socialdemokratų darbo, socialdemokratų ar kitų centro kairę atstovaujančių partijų iškeltam kandidatui arba nepriklausomam kairiųjų pažiūrų kandidatui.

Kaip Jūs manote, mieli rinkėjai, ar jau atėjo laikas kaifuoti?

Politinė reklama platinama neatlygintinai

Egidijus Paulauskas