Viktoras Jašinskas. Tapinoidinės „laisvės“ orgijos su valstybės pardavėjais

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vikt... 2020-09-12 11:06:00, skaitė 1372, komentavo 2

Viktoras Jašinskas. Tapinoidinės „laisvės“ orgijos su valstybės pardavėjais

Elitas toliau linksminasi, puotauja baltose vakarienese. Kaimyninės šalies opozicionieriams saviizoliacija negalioja, fotosesijos su mūsų „lyderiais“, pakazūha aukščiausiame lygmenyje.

Tapinoidinės „laisvės“ orgijos su valstybės pardavėjais, pigus piaras pseudo žvaigždutėms, pareigūnams atsakingiems už covid-19 prevenciją, akių nebado. Baudžiami paprasti piliečiai, kurie tvarkingai paprašo leidimo paprotestuoti, ko pasekoje ant jų užsiundomi sistemos šakalai…

Prancūzijoje, pilyje bučiuojasi farmacijos korporacijų vadovai ir Europos sveikatos ir kitokie ministrai ir tariasi, kaip mus toliau durninti. Taikių žmonių represijos Australijoje, JK ir Vokietijoje. Laisvė viskam tik ne logikai ir Konstitucinėm teisėms.

Tamsa, melas ir propaganda užvaldė Vakarų civilizaciją. Ruošiamos policinės valstybės, kad tik mums būtų geriau. Jie rūpinasi mūsų sveikata ir saugumu, kas ankščiau jiems niekada nerūpėjo. Nerūpi ir dabar, tai tik kontrolės mechanizmai, kurie pereina į aukštesnį lygmenį.

Už viską sumokėta į priekį, mus pardavė ir niekam mes nerūpim. Prasiskolinę klapčiukai atidirbinėja ir tikisi šeimininkų malonės. Jie pardavė ne tik mus, bet ir savo vaikų ir anūkų ateitį. Negražu linkėti blogo, bet jie to nusipelno. Karma is a bitch!