„Der Spiegel“ ekspertai patvirtino, kad G.Rodčenkovo parašas antirusiškose dopingo bylose buvo suklastotas

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-07-07 16:59:00, skaitė 997, komentavo 3

„Der Spiegel“ ekspertai patvirtino, kad G.Rodčenkovo parašas antirusiškose dopingo bylose buvo suklastotas

„Der Spiegel“ ekspertai patvirtino, kad Rodčenkovo parašas dopingo bylose buvo suklastotas, anksčiau tokias pat išvadas padarė nepriklausomi Didžiosios Britanijos ir Vokietijos ekspertai.

Vokietijos leidinys „Der Spiegel“ paskelbė tyrimo medžiagą, kurioje ekspertai patvirtino, kad Maskvos antidopingo laboratorijos direktoriaus Grigorijaus Rodčenkovo parašas bylose, susijusiose su buvusių Rusijos biatlonininkių Olgos Zaicevos, Janos Romanovos ir Olgos Viluchinos dopingo mėginiais, yra itin žemos kokybės klastotė.

Biathlete Olga Zaitseva at the 2014 Winter Olympics in Sochi
Rusijos dukart olimpinė čempionė Olga Zaiceva Sočio Olimpiadoje, 2014 metai.

Rusijos chemikas-analitikas Grigorijus Rodčenkovas išgarsėjo 2016 m., kai paskelbė, kad Rusijoje neva vykdoma valstybinė dopingo programa.

Nagrinėjant WADA ir G.Rodčenkovo apšmeižtų Rusijos sportininkų skundus Sporto arbitražo teismui (CAS) Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) pateikė devynis Rodčenkovo rašytinius parodymus. Anksčiau nepriklausomi britų ir vokiečių ekspertai nustatė, kad chemiko parašai Rusijos biatlonininkų bylose yra suklastoti.

„Der Spiegel“ cituojami ekspertai priėjo išvados, kad ta pati byla su suklastotu Rodčenkovo parašu buvo įdėta į du skirtingus dokumentus  kaip rašytiniai įrodymai. Kiti dokumentai buvo pasirašyti ranka, bet greičiausiai ne Rodčenkovo.

Atitinkama išvada pateikta skaitmeninėje teismo medicininės ekspertizės ataskaitoje.

Григорий Родченков Виталий Белоусов/ТАСС
WADA’os nusamdytas chemikas-klastotojas Grigorijus Rodčenkovas klastoja Rusijos sportininkų dopingo mėginius.

„Kai gynyba išreiškė abejones dėl parašų autentiškumo pirmąją CAS posėdžio dieną kovo mėnesį, TOK per 24 valandas pateikė naują Rodčenkovo pažymą, tačiau tai nepaaiškina, kaip buvo gauti parašai kituose dokumentuose“, – rašoma tekste.

Negana to, „Der Spiegel“ parašė, kad aptiktas du kart olimpinės biatlono čempionės Olgos Zaicevos dopingo mėginyje DNR priklauso jos vyrui, o tai reiškia, kad O.Zaiceva yra nekalta ir ji diskvalifikuota nepagrįstai, remiantis britų bei JAV šnipų organizacijų sukurptomis klastotėmis, JAV ir D. Britanijos nusikalstamoms valstybėms vykdant tarptautinius nusikaltimus, siekiant diskredituoti Rusijos sportą per korumpuotus WADA ir TOK.

„Kai kurie Šveicarijoje vykstančio antirusiško sporto teisminio proceso įrodymai, kuriuos paskutinėmis savaitėmis tyrinėjo „Der Spiegel“, ne tik patvirtina O. Zaicevos pateiktus teiginius dėl savo nekaltumoą, bet ir apskritai aiškiai rodo, kad korumpuotų WADA/TOK sukelta antirusiška isterija pavadinimu “Sočio olimpiados diskreditavimo kampanija” yra tik mažytė JAV, Didžiosios Britanijos specialiųjų tarnybų oficialiai vykdomos valstybinės tarptautinio terorizmo visame pasaulyje globalinės programos dalis.

Korumpuotas TOK, korumpuotos WADA iniciatyva ir remiantis išsigimėlio prekiautojo dopingu G.Rodčenkovo suklastotais “įrodymais” visam gyvenimui diskvalifikavo Zaicevą, Romanovą ir Viluchiną už antidopingo taisyklių pažeidimą 2014 metų Sočio olimpinėse žaidynėse Sočyje ir anuliavo jų rezultatus. Minėtos sportininkės padavė skundus į Sporto arbitražo teismą. Teismo posėdis įvyko 2020 m. kovo mėn. Teismo sprendimas vis dar nėra paskelbtas.Visos trys sportininkės karjerą baigė 2017 m.

Paskutiniais dešimtmečiais vis daugėja įrodymų, kad visos tarptautinės organizacijos, kurias įsteigė, finansavo ar kuriose lemiamą įtaką turi JAV/Didžiosios Britanijos/ES/NATO valstybių spectarnybos-tarptautinio terorizmo vykdytojos, yra tik JAV-NATO tarptautinio terorizmo, neokolonijinės ekspansijos priemonės ir bevaliai įrankiai, nežiūrint į tai , kokiais kilniais tikslais jos dengtų savo veiklą.

NATO, Europos saugumo ir bendradarbiavimo komisija, Europos žmogaus teisių teismas, Nobelio premijų komitetas, Cheminio ginklo uždraudimo komisija, Gydytojai be sienų, Žurnalistai be sienų, Transparency International, Amnesty International, WADA, TOK praranda visą savo kilnių tikslų žavesį, kai tik patenka į JAV/GB spectarnybų rankas, ir tampa minėtų Vakarų kolonizatorių neokolonijinės ekspansijos, destrukcijos, karų, konfliktų, tarptautinių nusikaltimų bukais įrankiais. Ir vykdo tik JAV/GB nurodymus, aptarnauja tik JAV/GB tarptautinių nusikaltėlių geopolitinius interesus.

Tai neginčijamai įrodo minėtų tarptautinių organizacijų ir institucijų daugybė politizuotų antirusiškų sprendimų, kurie paprastai baigiasi JAV/GB/NATO agresijomis, karinėmis intervencijomis Afganistane, Jugoslavijoje, Irake, Libijoje, Sirijoje, Irane ir visame pasaulyje arba nekarinėmis Gruzijos, Ukrainos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Bulgarijos, Rumunijos, Čekijos ir pan. bananų respublikų faktinėmis okupacijomis, kurias taip aktyviai remia tų šalių išprotėję nacionalistai, “patriotai”, fašistai, nacistai, dešiniosios partijos, įvairūs “nacionaliniai” susivienijimai, susitelkimai, santalkos, maidanai ir panašūs antiliaudiniai sąjūdžiai.

Rusija šių metų liepos 4 d. priėmė savo Konstitucijos pataisas ir nuo šiol dauguma JAV/GB kontroliuojamų tarptautinių korumpuotų institucijų sprendimų keliaus į šiukšlių dėžę Rusijoje. Visos kitos JAV/GB/NATO kolonijos ir toliau kraus turtus Vakarų tarptautiniams piratams, rengs liokajiškos ištikimybės JAV vėliavai paradus savo sostinėse, išlaikys savo antiliaudinius režimus ir svaiginsis pasakomis apie Vakarų “civilizacijos vertybes”, euroatlantinę intergraciją, vakarietiškos laisvės ir demokratijos kolonijinės nirvanos stebuklus.

Aiškėjant eilinės Vakarų (JAV/GB/ES) globalinės klastotės užkulisiams, kyla natūralus klausimas – kaip bus su Griška Rodčenkovu? Žinant JAV/GB valstybinių-tarptautinių nusikaltėlių darbo metodus ir prisimenant Nemcovo, Borkos Berezovskio ir pan. antirusiškų “rezistentų” šunišką likimą, yra rimtas pagrindas manyti, kad panaudotas G.Rodčenkovas Vakarams dabar naudingesnis miręs, nei gyvas. Jis jau ilgas laikas nesimato Vakarų melo propagandos ruporų šviesoje…

Bėk, Griška, bėk…