Rusijoje visaliaudinis referendumas dėl Konstitucijos pakeitimų baigėsi – Rusija nugalėjo!

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-07-02 11:46:00, skaitė 1647, komentavo 33

Rusijoje visaliaudinis referendumas dėl Konstitucijos pakeitimų baigėsi – Rusija nugalėjo!

usijoje baigėsi balsavimas dėl pataisų Rusijos Federacijos Konstitucijoje. Visaliaudiniame referendume dėl pataisų, pagal RF Centrinės rinkimų komisijos pateiktus duomenis, apdorojus apie 99 proc. visų rinkiminių apylinkių protokolų dalyvavo apie 65 procentus balso teisę turinčių rinkėjų.

Referendumas įvyko, už RF Konstitucijos pataisas balsavo 78,06 procentų balsavusių, prieš balsavo 21,13 poc. rinkėjų.

Данные о числе участников голосования, проголосовавших (получивших бюллетени для голосования) до 30 июня 2020 года, в том числе вне помещения для голосования, (с учетом электронного голосования)

JAV-GB-NATO karo nusikaltėlių gaujos informacinio karo samdinių surengta masinė dezinformacijos ataka prieš Rusiją ir šį referendumą vėl patyrė triuškinantį fiasko.

V.Putino inicijuotos Rusijos Pagrindinio įstatymo pataisos, kuriomis siekiama apriboti JAV, Didžiosios Britanijos, NATO šalių tarptautinių aferistų ir nusikaltėlių kišimąsį į Rusijos vidaus reikalus, užtikrinti Rusijai stabilų vystymąsį, taiką ir saugumą, nuteisti kelią į saugią užtikrintą ateitį, sukurti stabilią politinę sistemą, pilietinę visuomenę, kurios stabilumui nekeltų grėsmės vidaus ir išorės veiksmai, valdžia būtų perduodama nekeliant grėsmės šalies valstybingumui – pataisos bus patvirtintos ir taps įstatymu.

Ir tai yra Rusijos sėkmė, tai yra geras sektinas pavyzdys visam pasauliui, kuris siekia išsivaduoti iš JAV-NATO diktatūros, Vakarų neokolonijinės vergovės.

itg00004-19-00.jpg

Pirmyn, Rusija!

Balsavimo referendume rezultatus žiūrėti čia – http://www.cikrf.ru/analog/constitution-voting/itogi/