Laurynas Ragelskis: KORONĖ stato visus į savo vietą

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt/2020/05/09... 2020-05-09 18:14:00, skaitė 1566, komentavo 49

Laurynas Ragelskis: KORONĖ stato visus į savo vietą

DĖMESIO! Kaukės skirtos sulaužyti žmogaus dvasią ir parodyti jo vergo statusą.
Tik vergai nešiojo kaukes-antsnukius, kad negalėtų spjauti į šeimininką, kad nevalgytų be leidimo, kad galutinai prarastų valią.
Kaukes vergai galėjo buvo nusiimti tik gavę šeimininko leidimą ir privalėjo užsidėti jam įsakius.
Vergai - nebylūs,
MES NE VERGAI!
(a ne?..)

Kad KORONĖS virusas ir visa aplinkui keliama isterija yra specialiai konstruojamas feikas – kiekvienam mąstančiam ir mokančiam lyginti skaičius žmogui buvo aišku nuo pat pirmų KORONĖS FEIKO atakų per masinius durninimo organus.

Šito absurdiško karantino įvedinėjimas, isterija ir panikos žvygsmai turėjo išvaikyti paskutines abejojančių žmonių iliuzijas.

O dabar, prašau įvertinti rezultatą:

– Kiek žmonių be kaukių viešose vietose matėte per du paskutinius mėnesius?

Štai, visi tie žmonės (su viena kita reta išimtimi) yra nepavaldūs manipuliacijoms iš išorės. Visi likę, antsnukiuotieji – yra šūdas, kuriuo tręšiama minios-šūdeličio sistemos pagrindu valdoma visuomenė.

Todėl kai pamatau feisbuke iš sąmoningais save laikančių asmenų maždaug tokio tipo aimanavimą: “Prisidengdama covid-19 virusu valdžia iš mūsų atima tas žmonių teises, kurias mes išsikovojome prieš šimtą metų”, aš nebežinau juoktis ar pagiežingai nusispjauti:

– Ir ką jūs, bezdariai, kada esate iškovoję? Sutraukos nelaimingi, imitatoriai ir prisitaikėliai – NIEKADA ir NĖ UŽKĄ jūs nekovojote, NIEKO, NIČ-NIE-KO nepasiekėte SAVO PAČIŲ PASTANGOMIS. Visos tos jūsų “žmogaus teisės” jums duotos tik todėl, kad kažkur už jūsų sušikto tvartagalio pagadinimu “Lietuvos respublika” vyko REALI KOVA tarp tų, kas turėjo savo rankose valdžią ir tų kas norėjo išsilaisvinti iš tos valdžios gniaužtų.

Reali kova su REALIOMIS AUKOMIS. Būtent tokie kaip Leninas ir Stalinas per netektis, per kalėjimus, per tremtį, per PERVERSMUS ir IŠKOVOJO GALIMYBĘ PAPRASTAM ŽMOGUI gyvenime būti kažkuo kitu, negu BIOMASE ŠŪDELIČIO KUMETYNE, kaip kad šimtmečius prabuvo jūsų proseneliai ir protėviai!

Ir visas sušvinkęs išgamų vakaroidų pasaulis buvo priverstas atpalaiduoti grandinę savo vergams, kad tie neužsikrėstų blogu pavyzdžiu ir RAUDONOJO TERORO liepsnoje nesunaikintų ŠIMTMEČIUS TRUNKANČIOS VERGIJOS.

Prieš trisdešimt metų “blogio sėkla” buvo sunaikinta ir VERGVALDŽIAMS NEBEREIKIA vaidinti “demokratijos” ir žaisti “žmogaus laisvių”, todėl tai, kas po KORONĖS ISTERIJOS priedanga vykdoma visame pasaulyje yra ELEMENTARUS GRANDINĖS TRUMPINIMAS, ankaklio priveržimas ir ėdalo porcijos mažinimas savo vergams.

Vergams, kurie dėl savo durnumo, dėl savo egocentrizmo, savo niekingo ir beprasmio gyvenimo būdo NESUPRATO kodėl jiems kadaise “DAVĖ” ir nesupranta, kodėl jiems dabar “ATIMA”.

ŠUNS VIETA BŪDOJE!

Oi, atsiprašau, mielieji – jūs ne šunys, šunys yra mentai, kareiviai ir kiti debilai, kuriems jų vergvaldys davė ginklus ir liepė saugoti šūdelitį nuo pavydžios minios smurto.

Jūs esate kiaulės, avys, karvės, ožkos, vištos ir daugybė kitų stuburinių ir bestuburių žolėdžių, AUGINAMŲ ir ŠERIAMŲ TIK TAM, kad JŪSŲ šeimininkas kas dieną atsisėstų prie gausaus pietų stalo.

Sakote, kad nėra jokio šeimininko, o jūs esate laisvi, galite daryti ką norite ir turite kažkokias dar ten teises? DEBILAI – JŪS JAU DU MĖNESIUS ESATE ATVIRA FORMA DULKINAMI IR STOVITE RAKOM!!! O tie, kas jus dulkina ir yra JŪSŲ ŠEIMININKAS. Eikit, pašokinėkite prieš JĮ. Jūs net pliaže PRIVALOTE BŪTI SU ANTSNUKIU, ožkučiai mano nelaimingi.

Štai ir viskas, liaušiai, galite susikišti savo įsivaizduojamas “žmogaus teises” ten, kur netrukus užsitrauks voratinkliais, nes kai JŪSŲ ŠEIMININKAS nebeduos jums ėsti, paprasčiausiai nebeturėsite net kuo šikti.