Nauja N.Michalkovo “BesogonTV” laida buvo pašalinta iš Rusijos TV. Kodėl?..

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-05-04 15:27:00, skaitė 987, komentavo 4

Nauja N.Michalkovo “BesogonTV” laida buvo pašalinta iš Rusijos TV. Kodėl?..

Naujoje autorinės programos „BesogonTV“ laidoje “Kas valdo valstybę?” žymus Tarybų Sąjungos ir Rusijos aktorius, režisierius Nikita Michalkovas siūlo pakalbėti apie tai, kaip gali pasikeisti pasaulis po koronaviruso pandemijos. Kodėl kyla tiek daug sąmokslo teorijų ir spekuliacijų dėl naujo pavojingo viruso? Kaip tai susiję su Billo Gateso labdaringa veikla ir ką visa tai turi bendro su Rusija? Kaip laikinos priverstinės švietimo naujovės gali drastiškai pakeisti žmogaus sąmonę? Kaip kuriamas naujas, paklusnus žmogus, kaip formatuojama masinė paklusnaus vergo sąmonė realios (ar tariamos) grėsmės fone?

Rusija kol kas save pozicionavo kaip savarankiška valstybė, ryžtingai ir nuosekliai ginanti savo suverenitetą nuo JAV-NATO agresorių, nuo Vakarų kolonizatorių, atkakliai ir tvirtai kovojanti už savo laisvę, dėl savo teisės spręsti pačiai, kaip jai gyventi ir ką daryti, be JAV-ES-NATO tarptautinių nusikaltėlių diktato. Tačiau koronaviruso pandemijos metu Rusijoje iš labai aukštų pareigūnų skamba pareiškimai, kuriais siekiama pritarti JAV-NATO karo nusikaltėlių planams sumažinti planetos gyventojų populiaciją iki 1 milijardo totalinės žmonių vakcinacijos ir masinio žmonių išsilavinimo nuleidimo iki gyvulių lygio priemonėmis.

Ši laida dėl nesuprantamų kol kas priežasčių buvo pašalinta iš centrinių Rusijos TV kanalų transliacijų tinklelio?!..

Ir tai yra labai nebūdinga Rusijai. Iki šiol totalinė liberali cenzūra ir demokratų diktatas buvo pastebimas tik Vakarų “demokratijų”, JAV-NATO kolonijų, tokių kaip Lietuva, Latvija, Estija, Ukraina, Gruzina ir pan. liberaliai parsidavusiose žiniasklaidose…