Didžioji Britanija - kas bendro tarp monarchijos ir vakaroidinės demokratijos?

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2015-06-17 00:08:30, skaitė 3381, komentavo 0

Didžioji Britanija - kas bendro tarp monarchijos ir vakaroidinės demokratijos?


Nuteistųjų nukirstos galvos, pamautos ant iečių ir sustatytos ant Londono tilto - tradicinis britiškų vertybių demonstravimo būdas

Didžiosios Britanijos, kurią Lietuvos propaganda pristato kaip miela, geraširdę senutę monarchiją ir daugiavaikę šeimynėlę, susidorojimo su kitaminčiais būdų "išradimai", kurie buvo taikomi GB kolonijose iki pat 20 amžiaus pradžios, sukrečia vaizduotę. 

Jau nebestebina, kad islamo teroristai buvo išauginti gero mokytojo, Didžiosios Britanijos, todėl dabar šiurpina savo žiaurumu net kolonizatorius. Vienas iš būdų, kuriuo buvo numarintas be kitų ir Gajus Foksas, žinomos dabartinių nepatenkintųjų kaukės autorius, Vuolesas, škotų išsivadavimo didvyris taip vykusiai suvaidintas Melo Gibsono, bei daugybė kitų buvo pakarti, paskersti ir ketvirčiuoti - "hanged, drawn and quartered".

Tokia štai "šviesiųjų" Vakarų labai nešviesi praeitis, kurią taip stengiasi užmiršti "demokratizatoriai". "Tironas" J. Stalinas šalia jų atrodo kaip bažnyčios choro berniukas, ar ne?


Tomo Armstrongo, hercogo, lordo, parlamento nario ir t.t., apkaltinto "valstybės išdavimu" egzekucija pakariant, paskerdžiant ir ketvirčiuojant. Jo galva buvo pamauta ant kuolo Vestminsteryje, 3/4 kūno demonstruojama Londone ir 1/4 - Stafforde. Smagu gi.