Mėgėjams lankytis restoranuose su vaikais teks keisti įpročius. Nebent jų atžalos jiems nebereikalingos

Autorius: Balys Tulevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/balys... 2018-10-28 21:44:37, skaitė 540, komentavo 2

Mėgėjams lankytis restoranuose su vaikais teks keisti įpročius. Nebent jų atžalos jiems nebereikalingos

Po pastarųjų skandalų su sveiku protu nepaaiškinamais vaikų atėmimais Kaune ir Lazdijuose internautai vis gi pradėjo domėtis reglamentuojančiais teisės aktais.

Facebookuose klaidžioja nuoroda į SADM ministro Kukuraičio įsakymą dėl grėsmės vaikui nustatymo metodikos patvirtinimo. Cofeininiai hipsteriai ir late-supermamytės didžiai nustebo, perskaitę, kad nustačius tėvams bent nulis vieną promylę "apsvaigimo", vaiko aplinka automatiškai tampa nebesaugi.

Jau nekalbant apie buvimą vietoje, kurioje vartojami psichotropiniai stimuliatoriai (čia alkoholis ir žolė bei kitokie narkotikai taip vadinami).

Ir čia atmintyje iškilo nesenas skandalas spaudoje, kuomet žymus restoratorius ir garsus šefas Liutauras Čeprackas (FB puslapis https://www.facebook.com/Ceprackas/) buvo užsipultas bei keikiamas supermamyčių bei po jų padais prispaustų tėvelių. Būtent dėl jo griežtos politikos neįsileisti tėvų su mažamečiais vaikais į savo restoranus.

Kokiais tik bjauriais vardais nebuvo vadinamas gerbiamas Liutauras, kokių tik patyčių bei niekinimų dėl jo tvirtumo neteko patirti komentaruose.

O juk kai pagalvoji - tereikėtu ant restorano durų pakabinti lentelę "Dėmesio! Nesaugi vaikams aplinka. Vaikus iki 12 metų amžiaus atsivedusiems tėvams visada kviečiame policiją ir vaikų teisių apsaugos tarnybą. Turime ir Seimo narės D.Šakalienės mobilaus telefono numerį" - ir kvit!

Visas pampersus prie vyno taurės keisti ir tarp karšto ir deserto žindyti mėgstančias supermamas kaip vėju nupūs!

Na, o kvailesnėms supermamytėms, nežinia kodėl manančioms, kad šakalienės įstatymas ne joms rašytas, būtu galima kokį kartą ir iškviesti tą vaikų teisių apsaugą susipažinti. O tai svaičioja tokios kol kas Facebookuose "Aš savo puputėlio tai nemušu, leidžiu daryti ką nori - man vaikų teisių bijoti nėra ko..."

Skaitykite teisės aktus, vištelės. Ne kvailiai juos rašo, nemanykit, kad lengvai išsisuksit, jei kam jūsų atžalėlė kris į akį...