Konservatoriai dės visas pastangas, kad vietoj tulpės prezidentu taptų narcizas

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/simon... 2018-09-10 11:31:34, skaitė 1263, komentavo 7

Konservatoriai dės visas pastangas, kad vietoj tulpės prezidentu taptų narcizas

Liberastai ir konservatiniai yra VIENA partija - tai Vagių, Banditų ir Pedofilų sąjunga

Lietuvos Europarlamentarai nepadarė nieko nei dėl šalies,nei dėl Europos Sąjungos.Nei vienas neturi autoriteto,išskyrus savo vištidėje.Tomaševskis iš vis nieko ten nedaro,Paksas su savo dukra nesusitvarko.Tarsi paprastų žmonių prezidento dukrai normalu kaimo žmonėm vaipytis kaip ji nieko nedirba ir gyvena itin prabangų gyvenimą savo tėvo sąskaita iš nalogų,kuriuos jam sumokėjo Jurijus Borisovas.

Europarlamentarai-Laima Andrikienė konservatorinė prisitaikėlė sukūrusi 170-ą įstatymą dėl Sovietų Sąjungos tariamų nusikaltimų neigimo.Petras Auštrevičius liberalų veidmainis metęs savo bosą Eligijų Masiulį,atsižadėjęs jo,nors būtent jo dėka tapo europarlamentaru.

Zigmantas Balčytis-šitas iš vis nežinia ką ten veikia,anglų kalbos nemoka ir nešioja baisius ūsus jais gąsdindamas savo kolegas vokiečius.Blinkevičiutė ,bent anksčiau kažką yra padariusi realaus,o dabar nieko nedaro.Antanas Guoga irgi nieko nedaro,tik rūpinasi savo interesais,nieko svarbaus nėra ten nuveikęs.

Mazuronis dabaigė Darbo Partiją,visiškai.Iš Pakso,net konservatoriai žvengia,ir Paksas įsijautęs į aukos vaidmenį,nors ir taip aišku,kad lakūnui reikia skraidinti keleivius,o ne prezidentauti ir Europarlamente žiovauti.

Bronis Ropė-tai žmogus daržovė,žmogus niekas.Saudargas visai nematomas,nieko nedarantis kaip ir Tomaševskis,kuris ten pinigus gauna už nieką.Uspaskichas,jau kas kita,ten sistemingai dirba su NVS šalimis.Štai ir visi parlamentarai.

Užvakar su Nigel West kalbėjomės dėl mūsų galimų politinių ėjimų.Lietuva verslo darymo prasme atsilieka nuo Estijos.Estai turi epasą.Lietuvoje vos tik pradėjęs verslą turi jau mokėti mokesčius,nors normaliose šalyse leidžiama verslui įsisukt ir pvz mokesčius mokėt tik nuo 100 tūkstančių eurų metinės apyvartos.

Aš kaip ir sakiau,noriu britams kaip karalienės mokesčių mokėtojas parodyti,kur dingsta ir kaip yra išvagiami ES struktūrinių fondų pinigai.Žinau ir namus-pilis kuriuos mūsų valdininkai iš mažų valdiškų algų pasistato.

Juos iš kyšių atkatų pasistato.

Valdininkams,prokurorams,teisėjams aš esu labai pavojingas,nes tapęs Europarlamentaru išsikviesiu komisijas iš Briuselio ir Londono.Aš susitarsiu su Rusija,ir jie mums vėl pradės tiekti pigias dujas.Velniai nematė-tegul tuos 5 gramus žolės asmeniui legaliai.Aš irgi senais laikais jos parukydavau,ir kaip matot nenumiriau.

Man atėjus,imsiuosi naikinti durnus ir apsurdiškus įstatymus.Patikėkite kiek jų prikurta.Naikinsiu besidubliuojančias įstaigas,institucijas,panaikinsiu ir kariuomenę.Jei jūs norit kariauti su Rusija ir gauti nuo jos į vienus vartus tai imkite ir kariaukite,kol aš dar neatėjau valdžion.

Pensininkams reikia pensijas pakelt,kalėjimus naujus pastatyt patogius,statyti socialinį būstą.Ir aš tai suorganizuosiu labai efektyviai.Duosiu statybų įmonėms žemę dykai mainais už tai,kad 30% butų būtų skirta socialiniui būstui.Anglai taip daro.Dviračio neišradinėsiu.

Prokuratūra aišku bandys prikabinti teistumą,pasitelkdama visokius KGB-istus,komunistus Vidus Mačiulius,Kuznecovaites,visokius LGTB aktyvistus,pederastus.Va juos visus tai sušaudyčiau be jokio gailesčio,o kai kam ir krosnis užkursiu.

Netikite ?

Hitleris savo laiku gerai padarė.Iš Vokietijos ekonominį stebuklą padarė.Arijų rasę grynino.

Dabar prokuratūra su teismais žmones nuteisia,tada pasiunčia antstolius ir taip žmonėms suvaro gyvenimą.Tokius Vidus Mačiulius vistiek pigiau yra sušaudyti,nei nuo visų hepatitų gydyti.

Šitie parazitai niekada nedirba,o remdamiesi patriotizmu parazitauja.Žilviną Razminą teismas už nieką,už bado akciją prie Prezidentūros lygtinai 9 mėnesiams nuteisė,Prokurorė man iš lempos 17 000 eurų baudą už nieką siūlo,tai kodėl ne milijoną ?

Mes visi privačiame kapitalistiniame pasaulyje dirbantys žinom.Daugumos valdininkų,teisėsaugininkų,biurokratų privatus verslas į darbą ir nepriimtų,nes jie nieko nemoka.

Išskyrus Vilnių Lietuva eina žemyn juodai.Tik laiko klausimas kai visus mačiulius,tapinus sukarinta Lietuvos grupuotė ims šaudyti.Tiesiog labai paprastai,paims ir pradangins.Stalinas kai trėmė,tiek neištrėmė,kiek laisvoj Lietuvoj be jokio karo mūsų tautiečių Lietuvių minios pabėgo į vakarus.

O tada likę vietiniai netikėliai,tinginiai nesugebandys dirbt ir užsidirbt bando prisiteisti pinigų iš lempos už nieką,už visokius šmeižtus.Lietuva visais laikais buvo skurdus,primityvių žmonių kraštas,ir ačiū Dievui,kad mūsų šalis įstojo į Europos Sąjungą ir gabiausi tautos žmonės išsibėgiojo.

Renkat žulikus ir vagis,o po to dejuojat kaip jie Lietuvą nuskurdina.Tiesiai šviesiai pasakysiu.Juos šaudyt reikia.

Patikėkit,užsilipęs ant statinės susikviesiu bendraminčių.Hitleris nuo alubarių savo politinę karjerą pradėjo.Feisbukas dabar,kaip alubaris.Čia idėjos pasklinda aritmetinės progresijos greičiu.

Norint savo šaliai gerovės be aukų neapsieisim.

Man jau nusibodo 18 metų anglijoj laukt,kada Lietuva taps,bent minimaliai padoria šalimi.Lietuvos žmonės yra sunkiai dirbantys Lietuvos piliečiai.Ir ne tik Lietuviai.Daug užsieniečių čia dirba.

Visiems Lietuvoje atsiras vietos,bet čigonus,gėjus,psichinius ligonius,musolmonus,negrus reikia eliminuoti eugenikos principu.Tiesiog taip yra.Norint švarios tautos reikia tai padaryti,ir tai bus padaryta vokiečių ir švedų rankomis.

Švedija jau bunda.Pirma lėks lauk iš šių teritorijų musolmonai,vėliau ir visi gėjai,čigonai.Kas nesutiks,tada jau į pečius.Daugeliui eugenikos politika ir strategijos, kurių tikslas buvo pagerinti visuomenės genofondą, asocijuojasi išimtinai su nacistinės Vokietijos nusikaltimais. Tačiau esama nedaug žinančių apie 19 ir 20 amžiaus Škotijos mąstytojų įtaką šioje srityje.

Eugenika kaip specifinė disciplina atsirado 1860-aisiais anglo F. Galtono dėka, kuriam didžiulę įtaką padarė jo pusbrolis Ch. Darwinas. F. Galtonas teigė, kad žmonija, globodama sergančiuosius ir silpnesnius, trukdė natūraliajai atrankai. Iš tiesų dėl medicinos pažangos bei socialinės politikos ir silpniausi individai išgyvena iki reprodukcinio amžiaus ir gali perduoti savo sutrikimus vaikams. F. Galtonas skelbė, kad tik eugenikos programų dėka žmonija gali būti išgelbėta nuo genetinės degradacijos.

Bene garsiausias škotas, palaikęs eugeniką tuo metu, buvo Alexandras Grahamas Bellas – žinomas kaip vienas telefono išradėjų. 1883-asiais kaip ir daugelis pirmųjų eugenikų jis siūlė imigracijos kontrolę eugenikos tikslais, siekiant užtikrinti, kad tik visiškai genetiškai sveiki žmonės apsigyventų šalyje. A.G. Bellas buvo Antrojo tarptautinio eugenikos kongreso 1921-aisiais garbės pirmininkas.

Maždaug tuo pat metu mokslininkė Marie Stopes, gimusi Edinburge ir įkūrusi pirmąją Jungtinėje Karalystėje šeimos planavimo kliniką, gynė kontracepciją, remdamasi ir eugenikos motyvais. 1920-aisais ji rašė: „Norėčiau, kad sterilizacija tų, kurie visiškai netinkami tėvystei, taptų neatidėliotina ir privaloma“, pridurdama, kad kai vyriausybė išleis įstatymą dėl privalomos sterilizacijos, „mes galiausiai išvysime, kaip išnyksta žmonijos siaubas ir degradacija, kuri šiandien yra akivaizdžiai beviltiška ir nuolatinė pasaulio gėda...Žmonijos evoliucija žengs didžiulį šuolį pirmyn, kai aplink regėsime tik puikius ir gražius jaunus žmones“.

Stebina tai, kokiu mastu buvo priimamos šios eugenikos politikos idėjos netgi pačių gerbiamiausių to meto žmonių, kaip antai W. Churchillio ar škoto A. Balfouro, sakiusio atidarymo kalbą pirmajame tarptautiniame eugenikos kongrese 1912-aisiais.Iš tikrųjų iš dalies dėl pritarimo eugenikos ideologijai tiek Europoje, tiek Šiaurės Amerikoje nacionalsocialistų partija Vokietijoje pradėjo svarstyti eugenikos programas vos tik 1933-aisiais atėjusi į valdžią. Ji siekė išsaugoti „grynąją“ rasę, eugenikos politikos dėka, kuri skatino „rasinę higieną“. To pasekmė buvo apie 350 000 vokiečių sterilizacija, kurie naciams atrodė protiškai ar fiziškai „netinkami“.

Kitas eugenikos ideologijos įkūnijimas buvo eutanazijos programa turintiems sunkią negalią bei neapgydomiems ligoniams. Ši programa palietė apie 27000 Vokietijos pacientų, ypač psichiatrinių institucijų.Tačiau netgi po Antrojo pasaulinio karo siaubų eugenikos ideologija nepradingo. 1963-aisiais anglų-škotų genetikos profesorius J.B.S. Haldane‘as pareiškė, „kad, kai tik genetikos mokslas labiau pažengs į priekį, bus galima taikyti plataus spektro eugenikos programas, o 20 a. pabaigoje galėsime tikėtis ženklaus nepageidaujamų genetinių nukrypimų sumažėjimo.“

Tam kad būtų galima sukurti pageidaujamą žmogų jis siūlė apvaisinti moteris fiziškai ir protiškai pranašesnių vyrų sperma. Dar daugiau, tarsi nujausdamas ateitį, jis pabrėžė, kad „egzistuoja ir kita galimybė, į kurią aš žiūriu rimtai...Tai – klonų kūrimas iš žmonių, turinčių tam tikras savybes,...kuris galėtų dramatiškai padidinti žmoniškųjų pasiekimų galimybes.“Nejau vis tobulėjant moderniosios genetikos mokslui ir vis labiau tolstant Antrojo pasaulinio karo baisumams sulauksime naujosios eugenikos, nors ir kitu pavidalu, kuri taps priimtina moderniojoje visuomenėje?

Gydytojas Leo Alexanderis, vienas pagrindinių Antrojo pasaulinio karo medicininių nusikaltimų tyrėjų,, kalbėdamas apie 20 a. pradžios Vokietijos įvykius, pabrėžė istorinio konteksto svarbos suvokimą.

„Kad ir koks galiausiai tapo šių nusikaltimų mastas, tiems, kurie juos tyrinėjo, tapo akivaizdu, kad tai prasidėjo nuo visiškai mažų dalykų. Iš pradžių tai buvo tik subtilus akcentų perkėlimas pagrindinėse medikų nuostatose. Tai prasidėjo, kai tapo priimtinas požiūris, ypač eutanazijos judėjime, jog esama tokio dalyko, kaip nevertas gyventi gyvenimas. Šis požiūris ankstyvosiose savo stadijose tai siejo su sunkiai ir nepagydomai sergančiais ligoniais. Pamažu patenkančių į šią kategoriją sfera plėtėsi, aprėpdama socialiai neproduktyvius, ideologiškai ar rasiniu požiūriu nepageidaujamus asmenis ir galiausiai nevokiečius.“

Primindamas apie 1949-ųjų JAV mediciną ir požiūrį į sunkiai sergančius nepagydomus pacientus L. Alexanderis perspėjo:

„Nuolat utilitarėjančioje visuomenėje pacientai vis labiau matomi kaip nepageidaujama našta. Atsirado ganėtinai atviras nepakantumas žmonėms, kurių negali išgydyti nūdienos medicinos pasiekimai. Galbūt tai susiję ir su nesąmoningu priešiškumu, kadangi žmonės, kuriems, atrodo, nesama veiksmingų vaistų, kelią grėsmę žlugti mūsų visagalybės iliuzijai.“

Užbaigdamas L. Alexanderis perspėjo, kad civilizuoto elgesio išnykimą lemia tam tikra loginė seka. Tai prasideda nuo pragmatinės mokslinių pasiekimų naudos pripažinimo, toliau seka arogantiškas tradicinių žmogaus orumo moralinių vertybių atmetimas ir galiausiai viskas baigiasi moraline ir etine dykuma.

Todėl demokratinės visuomenės turi išlikti budrios, kadangi vėl sugrįžta įsitikinimas, kad tik tam tikriems vaikams turi būti leista gimti. Taigi įstatymai turi dar kartą pabrėžti esminę lygiavertiškumo ir kiekvieno žmogaus vertės svarbą, suvokdama vadinamuojo „visuomenės rūšiavimo“ riziką.

Gailestinga visuomenė taip pat turėtų išmokti priimti visus ateity gimsiančius vaikus, sukurdama juos besąlygiškai ir visus vienodai priimančią aplinką – tiek kenčiantiems, tiek sveikiem ir laimingiems vaikams.Tada ji toliau gintų įgimtą ir vienodą visų žmoniškųjų būtybių orumą bei vertę – priimdami juo tokius, kokie jie yra, ir kentėdami bei džiaugdamiesi su jais, juos užjausdama ir rūpindamasi.Išmintis reikalauja suvokti tikrąjį nuolankumą ir nemanyti, kad „to čia negali atsitikti“, „tai negali pasikartoti“ ar „to nenutiks mums“.

Visuomenė negali užmigti savo apgaulingame nūdienos saugume, galvodama, kad ji yra amžiams išsivadavusi nuo praeities baisybių.Geriausiai visame kontekste atrodo Eligijus Masiulis.Jis labai aiškiai pareikalavo grąžinti neteisėtai iš jo paimtus pinigus.Protingesni ir stipresni įtaką patinai visais laikais dominavo ir evoliuciškai patelės būtent dėl jų susilaukdavo daugiau stipresnių palikuonių. Britanijoj neigalūs žmonės vis dar turi gauti licenziją vaiko gimimui.

Greitai pasaulį pagerinsime savo gerosiomis lietuviškomis biologinėmis savybėmis

1994 m. LT gyveno 3 671 296 gyventojai.

2018 m. LT gyveno 2 771 905 gyventojai

Nyksta tauta, garuoja. Per 19 metų Lietuvoje išnyko 9 Panevėžio miestai,žydai pamažu ruošia Lietuvos teritoriją jų apgyvendinimui na o Mg-Baltic ir Liberalų byla bus greitai tyliai numarinta.

Viename Kurlianskio rankraštyje, kuriame buvo nurodytos 95 pavardės, rastas ir užrašas „Skvernas VODKA ST“. Ką reiškia „Skvernas“ manau aiškint nereikia. E.Masiuliui buvo prieinama ypač slapta informacija ,nes jį stogavo Magnolija.Prisimenat kai anūkas buvo pakviestas į formuojamą koaliciją,bet iškėlė sąlygą, kad be Masiulio ir jo komandos neis.Gavo ką nusipelnė savo intrigomis pražudė visą partiją.

Valstiečių apskritai ir jų gausių šalininkų politinį elgesį įžūlumu gali pavadinti nebent koks smulkus niekšelis.Jie ne uzurpavo valdžią, ją jiems atidavė Lietuvos piliečiai, rinkėjai. Atėmė iš konservatorių ir atidavė naujai, dar nepridariusiai valstybei kiaulysčių politinei jėgai, tikėdamiesi permainų.Ir tų permainų yra.

Valatka ir kiti stengiasi sužaisti žemiausiais ne pačių geriausių piliečių jausmais - toli gražu ne visiems patinka antialkoholinė politika, vaistų reglamentavimas ir jų kainų kontrolė, prekybos tinklų drausminimas ir taip toliau.

Baigėsi konservų ir socdemų nerašyta taisyklė, nematau tavęs - nematyk manęs.

Iki šiol buvo mada kalbeti,pasiziurejus,is kur vejas pucia,o dabar valdzia turi principus ir tai buvusiems labai nepatinka.Bet gerbtinas toks elgesys.

Konservatoriai dės visas pastangas ,kad vietoj tulpės prezidentu taptų narcizas.Jiems reikia savo zmogaus, todel grasina Ušackui, kad jo nerems ir jį iš partijos išmes. Karbauskis su Grybauskaite ir konservatoriais kovoja jų pačių ginklais: komisijomis ir demagogija.

Konservai ir jų patronas pasimetę.

Valadkiniai apžvalgininkai "ieško sliekų" R.Karbauskio dirvonuose.Pamanykit, "valstiečių" lyderis nenori su G.Landsbergiu vakarieniauti.Tik kad "vakarienės" šiais laikais Lietuvoje turi kitą atspalvį - politikai jau prisivakarieniavo su koncernu.Bet yra pora "rimtesnių sliekų" - Ūkio banko ir Snoro banko bankrotų tyrimas.

Opozicinė spauda, kuri pateikia ne tik koncernų ir oligarchų versijas, rašo tikrai skandalingus dalykus - bankų bankrotinimų tyrimai gali būti baisesni nei Bako pasakėlės. Užtai atsiranda ir kvietimai vakarieniauti, ir pasiūlymai dirbti draugiškai,

Šis žmogus vos netapo premjeru,o šiomis dienomis jis būtų kandidatavęs ir į Prezidentus: