Vatnikai.eu steigėjų žiniai: šios mano nuotraukos nuoma kainuoja po 100 eurų per dieną

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2018-05-23 16:08:55, skaitė 748, komentavo 2

Vatnikai.eu steigėjų žiniai: šios mano nuotraukos nuoma kainuoja po 100 eurų per dieną

https://3.bp.blogspot.com/-Dnk6l2eASVk/Wvz38mHmYaI/AAAAAAAAJ0Q/zBPoS2-PH0sTIG0jSBXLGiW4kcuSCwMMACLcBGAs/s1600/algimantas-lebionka.jpg

Portalas „vatnikai.eu“ pavogė mano nuotrauką, mane priskyrė prie „vatnikų elito“ ir apipylė statine šmeižto. Šių „vatnikų“ žiniai, aš ėmiausi ginti savo teises.

Į teismą aš kreipsiuosi ne tik dėl „vatnikai.eu“ įvykdytos mano nuotraukos vagystės, be ir dėl įžeidimo, šmeižto. Tai padaryti man patarė garsus žmogaus teisių gynėjas, advokatas profesorius Stanislovas Tomas. Ačiū jam už patarimą.

Skundą Lietuvos Respublikos Generaliniam Prokurorui jau išsiunčiau gegužės 17 dieną, o vakar, gegužės 21 dieną, dar kreipiausi su skundu į Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą. Tikiuosi gauti iš šių institucijų duomenis apie „vatnikai.eu“ steigėją (jus). Štai tada iš šių purvo drabstytojų paprašysiu teisme sumokėti už mano asmeninės nuotraukos naudojimą po 100 € per dieną.

Kas yra tie „vatnikai. eu“ aš tik įtariu. Aš įtariu, kad už tų purvo drabstytojų nugarų stovi vienas anūkas, Jahovos liudytojas, jo senelis, buvęs KGB-agentas, buvę marksizmo-leninizmo profesorius, dar kiti išverstakailiai ir jų anūkai. Jie įgudę purvo drabstytojai: ant Banionio, Sondeckio, Sladkeviačiaus ir t.t.

O reaguoju aš todėl, kad mane, tikrą patriotą, su „Atgajos“ žygiais apvažiavusį 1988 ir 1989 metais visą Lietuvą, vadovavusį Mokslų Akademijos Botanikos instituto Sąjūdžio grupei, šios įstaigos darbuotojų deleguotą į Sąjūdžio steigiamąjį suvažiavimą, niekada nekolaboravusį su sovietiniu režimu, šie šmeižikai, neturėdami nei menkiausių argumentų, drįsta vadinti „vatniku“, priskiria jų išgalvotam „vatnikų elitui“.

Taip, aš esu tik už Lietuvą, todėl skaitau, kad musulmonų „pabėgėlių“ vežimas į mano Tėvynę yra nusikaltimas, taip, aš prieš tradicinės šeimos naikinimą, nes šeima yra tautos pagrindas, taip, aš prieš homoseksualizmo propagandą, nes ji pakerta šeimą, lietuvių tautos gyvastį, taip, aš prieš viską, kas kenkia mūsų tautai. Aš patriotas ir tuo didžiuojuosi. Ką bendro lietuvio patriotizmas turi su „vatnikais“? Tai teigti yra idiotų šizofrenija. Tai lygiai tokia pati šizofrenija, kaip tai, kad krikščioniška besivadinanti partija palaiko šeimos naikinimą, homoseksualizmą, masinį musulmonų  vežimą į Lietuvą.