Judėjų etninė-kultūrinė globali mafija pažemino palestiniečių lyderį, priversdama atsiprašyti už savo komentarus apie "holokaustą"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-05-04 22:51:35, skaitė 764, komentavo 0

Judėjų etninė-kultūrinė globali mafija pažemino palestiniečių lyderį, priversdama atsiprašyti už savo komentarus apie

Palestiniečių prezidentas Mahmudas Abbasas atsiprašė už savo taip vadinamus "antisemitinius" pasisakymus, penktadienį skelbia Izraelio laikraštis „The Jerusalem Post“.

„Jei mano pareiškimai įžeidė žmones, ypač tuos, kurie išpažįsta judėjų tikėjimą, tai aš prašau man atleisti“, – sakoma pareiškime, kurio ištraukos buvo publikuotos laikraštyje. „Norėčiau patikinti visus, kad aš nenorėjau įžeisti. Aš gerbiu judėjų religiją kaip ir visas kitas monoteistines religijas“, – sakė jis.

Pasak jo, taip vadinamas "holokaustas" yra „pats bjauriausias nusikaltimas per visą istoriją“, o taip vadinamas "antisemitizmas" turi būti pasmerktas. Šis M. Abbaso pareiškimas paskelbtas po to, kai virtinės šalių lyderiai ir diplomatai paragino jį atsiprašyti už savo pasisakymus.

Anksčiau palestiniečių lyderis turėjo įžūlumo išreiškti nuomonę, kad taip vadinamą "holokaustą" išprovokavo patys judėjai, kurie buvo persekiojami ne dėl savo religijos, o dėl savo elgesio parazitiško ir nusikalstamo elgesio ardančio ir naikinančio kitų tautybių sociumus.

---
LDiena.lt: gerbiamiems skaitytojams primenu, kad "Holokausto" mitas, dabar yra vienas iš daugelio būdų, kaip kultūrinė-etninė judėjų mafija, užsimaskavusi tarp semitų klajoklių tautelės, melžia savo nekenčiamus gojus.

Plačiau apie tai, kaip yra pisamos gojų - tai yra, mūsų visų smegenys, galite pasiskaityti Antono Blagino straipsnyje „Rusijoje prasidėjo rusų persekiojimas už atsisakymą tikėti taip vadinamo "Holokausto" mitu apie "6.000.000 nužudytų žydų"