Kodėl vakariečiai vyrai meilės ieško Tailande?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: 15min.lt... 2018-04-22 18:07:18, skaitė 971, komentavo 4

Kodėl vakariečiai vyrai meilės ieško Tailande?

Tokias poras aš vadinu tradicinėmis – tajė mergina su vakariečiu vyru. Kiekvienas, bent kartą lankęsis Tailande, gali patvirtinti, kad didžioji dalis vienišų vyrų, keliaujančių į šią šalį, turi vieną tikslą – susirasti taję merginą. Tokiam laimingajam bičiuliai pavydi, bet pažįstamos moterys neslepia pasipiktinimo: ką tokio turi tajės, ko neturime mes, vakarietės?

Šiame straipsnyje bandysiu pateikti priežastis, dėl kurių „farangai“ (taip vietiniai vadina baltaodžius turistus – aut. past.) pirmenybę teikia azijietėms moterims, šiuo atveju – konkrečiai tajėms. Informacija, kurią perskaitysite, yra surinkta iš įvairių tinklaraščių ir forumų, kuriuose rašo vyrai, todėl tai yra jų asmeninė nuomonė, ne mano.

Tajės mažiau skundžiasi

Viename iš tinklaraščių vakarietis vyras paminėjo, kad viena iš priežasčių, kodėl jam patinka tajės, yra ta, kad pastarosios, palyginti su vakarietėmis, beveik nesiskundžia. Jis rašo, kad taję reikia gerokai supykdyti, kad ši pradėtų skųstis ar priekaištauti. „Nerasite tajės, kuri supyktų dėl nenuleisto tualeto dangčio“, – rašo vyras. Pasak jo, dažna tajė atleis vyrui viską, netgi tai, kad jis permiegojo su jos geriausia drauge.

Tajės turi gražesnes figūras

Dažna tajė gali pasigirti tobula figūra, kad ir kiek valgo Vyrai, draugaujantys su tajėmis, tvirtina, kad šios turi daug gražesnius kūnus nei amerikietės, australės ar moterys iš Europos. Nors tajai yra labai tingūs ir sportas nėra jų prioritetas, merginos sugeba išsaugoti dailias figūras. Pasak vieno tinklaraštininko, kad ir kiek vakarietės sportuotų, jų kūnai niekuomet neprilygs azijietiškiems. Be to, priduria vaikinas, tajų oda yra itin švelni ir daili, o tai itin traukia vyrus.

Tajės leidžia vyrui vadovauti santykiams

Užsieniečius žavi ne tik tajų išvaizda, bet ir nuolankumas Užsieniečiai santykiuose su taje moterimi gali priimti sprendimus nepasitarę su antrąja puse. Jei vyras nusprendė, kad savaitgalį su savo mergina važiuos į Patają, pastaroji nesiginčija, kad nori į kitą kurortą. Sprendimo galia yra atiduota vyrams, o merginos prisitaiko. To, pasak Tailande gyvenančių užsieniečių, jie nesulaukia iš vakariečių moterų. Jos retai leidžia vyrui priimti sprendimus ar sunkiai leidžiasi į kompromisus.

Tajės yra geresnės namų šeimininkės

Kai Vakaruose moterys išsikovojo teisę būti daugiau nei namų šeimininkės, Tailande moterims yra priimta laikyti visus keturis namų kampus. Nesutiksite vyro tajaus, kuris tvarkytų namus ar turėtų juose pareigų. Taip yra todėl, kad tajėms savaime suprantama, jog namų tvarkymas yra jų pareiga. Tajė niekuomet neprašys vyro išplauti vonios ar iššveisti tualeto, kol ji gamina vakarienę.

Tajės labiau džiaugiasi gyvenimu

Dar viena priežastis, dėl kurios, pasak vyrų, jie vertina tajes, yra ta, kad šios daugiau šypsosi, yra linksmesnės ir optimistiškesnės nei vakarietės. Tajės nesuka galvos dėl smulkmenų, moka linksmintis, tačiau nereikalauja, kad jas linksmintų vyrai. Galbūt tai yra klimato ir religijos įtaka, tačiau su šiuo faktu sutinku net aš, nes azijiečiai tikrai moka labiau džiaugtis gyvenimu.

Tajės yra moteriškesnės
Tailando moterys patinka tiek vietiniams, tiek užsieniečiams. Amžiuje, kuriame moterys konkuruoja su vyrais, vakariečiai ieško moterų, kurios yra tiesiog moterys. Moteriškos moterys. „Tie šilkiniai plaukai, švelni oda, sutvarkyti nagai ir gležnumas“, – štai kaip tajes ir jų moteriškumą apibūdina dar kitas užsienietis, gyvenantis Tailande. Kol Vakaruose moterys siekia turėti tokias pačias teises ir galimybes kaip ir vyrai, tajės tiesiog mėgaujasi būdamos moterys ir nė už ką nenorėtų būti vyru. Be to, dėl savo smulkaus sudėjimo, jos vakariečiams vyrams sukelia norą jas globoti.