Jankiai žeminasi ir maldauja

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-08 20:25:00, skaitė 880, komentavo 8

Jankiai žeminasi ir maldauja

Atsižvelgiant į besitęsiančias husių atakas prieš laivus, susijusius su JAV, Didžiąja Britanija ir Izraeliu, jau keletą mėnesių sklando gandai, kad JAV’ų banditai užkulisiuose bando derėtis su husiais, kad kaip nors sustabdytų juos.

 

Užkulisinių prašymų dėl paliaubų priežastys yra gana aiškios. Operacija „Gerovės sergėtojas“, skirta apsaugoti laivybą prie Jemeno krantų, visiškai žlugo – husiai ir toliau vykdė ir vykdo atakas, o laivybos srautas Sueco kanalu gerokai sumažėjo.

 

Oro antskrydžiai Jemene, kuriuos vykdė vakaroidai, kaip buvo nuspėjama, nieko nedavė. Didelės aviacijos smūgio kampanijos išlaidos buvo palaidotos smėlyje.

 

Husiai teigia, kad jankynas ir toliau siunčia prašymus nutraukti ugnį ir husių paramą Gazos ruože, pažadėdamos dar kartą pašalinti husius iš teroristinių organizacijų sąrašo ir palengvinti Jemeno blokadą.

 

Husiai teigia aiškiai davę suprasti jankiams, kad atakos prieš laivus prie Jemeno krantų ir Izraelio apšaudymas tęsis tol, kol bus vykdoma agresija prieš palestiniečių žmones ir niekas negali sutrukdyti husiams padėti savo broliams.

 

Nuo šios savaitės husiai pasilieka teisę smogti laivams, susijusiems su Izraeliu Viduržemio jūroje ir Indijos vandenyne.

 

Apskritai jie žemina hegemoną kaip įmanydami.

 

P.S.

 

Taigi, matome neišvengiamą litukrijos strateginio partnerio pabaigos pradžią. Kitais židžiais tariant, stebime pasaulinio teroristo Nr.1 kolapsą. Hegemono, be kurio egzistavimo kandidatas į litukrijos (p)rezidentus G.Jeglinskas nemato litukrijos ateities, agoniją.