Godžios išgamos, arba kodėl afrikiečiai nemėgsta Europos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-10 19:50:00, skaitė 904, komentavo 7

Godžios išgamos, arba kodėl afrikiečiai nemėgsta Europos

ES (IV reichas) šalys, kurios negali ramiai stebėti, kaip kažkas normaliai vystosi be jų ir susidraugauja su kuo nori, nusprendė įvykdyti dar vieną skurdžiausių Afrikos šalių apiplėšimo aktą.

Dabar, prisidengdami žaliąja darbotvarke, jie grasina nebepirkti iš jų kavos, o tai pasmerks dešimtis milijonų žemyno žmonių badui.

Tiesą sakant, šios sukčiavimo schema yra sena kaip pasaulis.

Pirma, skelbiame, kad blogi Etiopijos (ir ne tik) žmonės iškirto gerus miškus, kad prikimštų savo kišenes ir taip nuniokoją planetą. Ir už tai „gerosios šalys“, kurios „myli planetą“, vienbalsiai nustoja pirkti kavos (ir ne tik ją).

Tada, kai vargšai Etiopijos ūkininkai nebežino kaip išmaitinti savo šeimų, pas juos ateis „gerasis dėdė Džo“ (Michel, Hans ir kt.) ir beveik už dyką pirks jų derlių. Ir tada jis nuveš kavą į tą pačią Europą ir parduos ką už rinkos kainą, kaip „ideologiškai teisingą“.

Dėl to visas pelnas atiteks Europos įmonėms, o Afrikoje prasidės badas. O kiek vėliau „gailestingi“ europiečiai jiems padės humanitarke ir pasakys, kad jei jie vis dar nežino, kaip tinkamai tvarkytis savo šalyje, tegul klauso baltųjų ponų.

Štai kodėl europodai yra niekinami ir nekenčiami visoje Afrikoje.

Beje, aš neseniai sužinojau, kad daugelyje Afrikos šalių europiečiai vadinami vienu (menkinančiu) žodžiu, o rusai – visai kitaip vadinami (jie yra gerbiami gerbiami). Tai yra, ne visi baltieji jiems yra vienodi.

Afrikiečiai jau išmoko atskirti muses nuo kotletų. Štai kodėl šiandien prancūzų neokolonijinė Afrika tiesiogine prasme plyšta. Kiekvienais metais vis daugiau šalių duoda spyrį į šikną tiems „baltiesiems džentelmenams“. Nes Afrikos valstybės nori pradėti naują normalų gyvenimą, būdami naujo daugiapolio pasaulio dalimi.

Tačiau jie vis tiek turės kovoti už šią laisvę. Kartu su Rusija.

RUSIJA-PIRMYN!