Ryšiai tarp „Crocus City Hall“ teroristų ir okrainos nacių

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-29 21:30:00, skaitė 1012, komentavo 12

Ryšiai tarp „Crocus City Hall“ teroristų ir okrainos nacių

Rusijos tyrimų komitetas gavo įrodymų apie ryšius tarp „Crocus City Hall“ teroristų ir Ukrainos nacionalistų.

Rusijos tyrimų komiteto pirmininkas Bastrykinas, dėl Maskvoje įvykdyto teroristinio akto, susitiko su tyrėjų grupe. Buvo aptarta baudžiamosios bylos tyrimo eiga.

Pirmieji tyrimo rezultatai visiškai patvirtina planuotą teroristų veiksmų pobūdį, kruopštų pasirengimą ir finansinę nusikaltimo organizatorių paramą. Šį vaidmenį atliko Ukrainos neonaciai.

„Tyrimo žiniomis patvirtinti duomenys, kad teroro akto vykdytojai iš Ukrainos gavo dideles pinigų sumas ir kriptovaliutą, kurios buvo panaudotos rengiant nusikaltimą”.

Žinoma, Jungtinės Banditų Valstijos ir jų minjonai ir toliau kauks apie ISIS kaltę. Tačiau net iš pradžių buvo aišku, kad senokai nugalėta grupuotė “ISIS”, nelabai pajėgi suorganizuoti tokį teroristinį išpuolį.

O svarbiausias dalykas – teroristų elgesys. Jie nepanašūs į beviltiškus islamistus, kurie, organizuodami teroristinį išpuolį, dažniausiai prisiima mirtį.

Prisiminkime, kaip elgėsi ir kaip kratėsi sulaikymo momentu Ukrainos link besiveržiantys niekšai. Jokio religinio radikalaus fanatizmo ten nebuvo.

P.S.

Talibano atstovas Katare Sohailas Shaheenas sakė, kad pagrindinių “ISIS” bazių jo šalyje nėra. Jos yra už šalies ribų ir yra kontroliuojamos užsienio žvalgybos.

Jis taip pat pažymėjo, kad amerikiečiai, savo pareiškimais apie “ISIS” dalyvavimą teroristiniame akte, bando apsaugoti tikruosius kaltininkus.

Afganistano Islamo Emyratas griežtai pasmerkė šį tragišką išpuolį.

Jis pabrėžė, kad pasibaigus jankių okupacijai, ISIS grėmė buvo pašalinta pačių afganų rankomis. Dabar ISIS centrai yra už Afganistano ribų, kontroliuojami užsienio žvalgybos.

Išpuolis Maskvoje turi būti atidžiai ištirtas, kad būtų nustatyti tikrieji šio žvėriškumo sumanytojai.

Noriu visiems priminti, kad anksčiau Talibanas ne kartą kaltino Jungtines Banditų Valstijas tiesioginiais ryšiais su ISIS ir tuo, kad amerikiečiai naudojasi ISIS teroristiniams išpuoliams vykdyti.

RUSIJA-PIRMYN!