Dievas nutarė nubausti Lietuvą, todėl iš valdančiųjų atėmė protą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-03-27 17:33:00, skaitė 775, komentavo 3

Dievas nutarė nubausti Lietuvą, todėl iš valdančiųjų atėmė protą

Nežinomo dailininko paveiksle vaizduojamas Sodomos ir Gomoros sudeginimas. Labai panašu į branduolinę apokalipsę, kurios siekia ES vadovai, kurios siekia Lietuvos valdantieji. Jie nuolatos kartoja, kad nori nugalėti branduolinę valstybę Rusiją, kurios arsenale per 6000 branduolinių užtaisų, kaip ir JAV arsenale.

Povilas Gylys: Du scenarijai Lietuvai - greita ar lėta valstybės mirtis?

https://youtu.be/gwbWOE2bbmY

Komentaras TV laidos anonse rašoma:

Teroras - kelias į susinaikinimą. Kodėl krašto apsaugai - tik 4 proc. BVP? Kodėl ne 10 proc. BVP? Kas daugiau? Arba: kam atitektų tie karo milijardai? Du scenarijai: greita ar lėta Lietuvos valstybės mirtis? Karas, Dievas ir Šėtonas. Karas - antiekonomika, taika- ekonomika. Branduolinio karo dar įmanoma išvengti. Reikia politinės valios. Dar kartą apie 2023.12.21 d. Seimo nutarimą. Iš valstybės liks tiks  kareivinės ir poligonai? Ar tik plynė? Nykstančių valstybių sąraše Lietuva - penkta. Ekonominė beletristika ir karo išlaidos. Ar BC Žalginis tikrai pasisako už viešo sektoriaus, regionų finansinį prismaugimą? Staigus bet kokio biudžetinio finansavimo didinimas - korupcija. Lietuvi, nebūk šovinistas, būk patriotas ir ieškok patriotų kitose šalyse.

Dar kartą apie rinkiminę revoliuciją- išmeskim iš valdžios karo kurstytojus ir antivalstybininkus (D.Trampo pavyzdžiu).

Išsiuntėte jūs Rusai gali pulti, jeigu blokuosim Kaliningradą, jeigu iš Šiaulių aerouosto pakilę lėktuvai atakuotų RF ar Baltarusijos teritorijoje esančius objektus ar į Ukrainą siųstume karinį DALINĮ.

Teisingo karo samprata. Teisingumas - pamatinė visuomenės gyvenimo dalis.

Apie tai tiesioginėje Komentaras TV laidose kalbasi žurnalistė Giedrė Gorienė ir buvęs užsienio reikalų ministras prof. Povilas Gylys.

Valdžia svaigsta dėl karo ir ginklavimosi, todėl trokšta kariuomenei skirti 4% BVP. Šioje laidoje atlikta apklausa parodė, kad tam pritaria vos 4% nuo 2270 balsavusių, o 93% tam nepritaria, 3% neturėjo nuomonės. 

Mano nuomone, Lietuvą valdo velnio apsėsti žmonės. Juos nubaudė Dievas už jų nuodėmes ir atėmė iš jų protą. Tai ypač pasireiškė tuomet, kai jie ėmė koneveikti taikos siekiantį Popiežių. 

Ar ne taip elgėsi su Dievo siųstais angelais Sodomos ir Gomoros gyventojai?