Lentvario marginalas Valdas Bartkevičius toliau grasina Rusijos ir Gudijos opozicijai

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/val.b... 2024-03-14 22:51:00, skaitė 890, komentavo 9

Lentvario marginalas Valdas Bartkevičius toliau grasina Rusijos ir Gudijos opozicijai

Tikiuosi rusijos ir gudijos opozicija supranta, kad gyventi fronto linijoje pavojinga ir per brangu. Vis tik su nuoma žiauriai sunku ir tenka gyventi name miške, vos ne vienkiemyje šalia Turniškių, kur blogiau nei tabore ir baisiai nesaugu. Ubagynas kaip reta, o tai parodo ne tik vargana namo vieta ir kaina, kuri tokį gražu ne maSSkvos lygio, bet ir nusikaltimo įrankis plaktukas kiaulienos muštiniams gaminti.

Lietuva tikrai užjaučia vargšą opozicionierių kuriam tenka mokėti vos 3k nuomą ir dėl to jis negali sau leisti net normalaus auto pirkimo. Įdomu ar oligarchas Frydmanas atsiųs užuojautos laiškelį, vis tik žmogus vardan jo gerbūvio bandė užtarti prieš Eurokomisiją, o kilus skandalui “pasitraukti” iš FBK. Pamenu vasarą net nebūdamas tame fonde organizavo Navalno kameros eksponavimą po Vilniaus mero langais, bet po radikalų protesto ir bandymo padegti, turėjo nutraukti turą po Baltijos šalis, neva dėl pinigų stygiaus.

Vakar kai tikrosios rusijos opizicijos kariai užėjo į Kursko ir Belgorodo sritį, nei vienas gerasis rusas vakaruose apie tai nepranešė, nei Chodorkovskis, nei navalno našlė, nei Feiginas. Galima vardinti be galo. Tik viena Medūza parašė apie tai, bet…. Iš rusijos požiūrio kampo ir remdamasi ofiacialia informacija.