Popiežius Pranciškus: "genderinė ideologija yra bjauriausias mūsų laikų pavojus"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-03-04 15:29:00, skaitė 861, komentavo 2

Popiežius Pranciškus:

 

Italų dienraštis "Il Giornale" šiandien aprašo popiežiaus Pranciškaus pasisakymą dėl genderizmo ideologijos:

Popiežius Pranciškus, kuriam kartais išsprūsta kai kas krikščioniško, vakar pareiškė, kad "genderizmo ideologija yra bjauriausias mūsų laikų pavojus". Ne diktatūros, karai, skurdas, klimato kaita. Ne, lyčių ideologija. Kuri, - pridūrė jis, - "ištrina skirtumus ir viską sulygina; o ištrinti skirtumus reiškia ištrinti žmogiškumą".

Keista, kad vakare prokuratūra dar nebuvo užvedusi bylos prieš Bergoglio dėl neapykantos kurstymo.

Nenorime vertinti hierarchinės mūsų laikų blogybių skalės, kaip nurodė Šventasis Tėvas (be to, puikiai atitinkančios popiežiaus Ratzingerio mokymą). Tiesiog negalime nepastebėti tos slogios ramybės, besiribojančios su nutylėjimu, su kuriuo vaivorykštinė kairė - taip nusilenkusi Bergoglio, kai jis laimina netradicines šeimas, - priėmė idėjos, kad egzistuoja kitokia nei biologinė lytis lytinė tapatybė, pasmerkimą. Ar pilietinių teisių progresyvistai nebemėgsta popiežiaus?

"Il Giornale" atkreipia skaitytojų dėmesį, kad vakar laikraščių tinklalapiai, naujienų agentūros, parlamentarai opozicijos parlamento nariai ir pokalbių laidų intelektualai šią naujieną visiškai ignoravo. 

https://www.ilgiornale.it/news/attualit/non-solo-gender-2291098.html