Žudikas Kauno meras Matijošaitis turi žūti

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/zudikas-k... 2023-12-13 22:45:00, skaitė 888, komentavo 8

Žudikas Kauno meras Matijošaitis turi žūti

Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaaujamo valstybinio transliuotojo gruodžio 13 d. laidoje „LRT aktualijų studija“, Ukrainoje kovojantis karo instruktorius iš Lietuvos Andrejus Šidliajevas paviešino informaciją, kas toks iš tiesų yra Kauno meras Visvaldas Matijošaitis. Paaiškėjo, kad tai serijinis žudikas, dėl jau nužudė šimtus žmonių.

„Mes turime Lietuvoje valstybės tarnautoją, antro pagal dydį miesto merą Visvaldą Matijošaitį, kuris yra mano asmeninis priešas. Jisai yra Lietuvos priešas. Aš nesuprantu, kodėl dar neiškelta jam baudžiamoji byla. Jisai tiesiogiai remia karą Ukrainoje. Taip gavosi, mane biški sužeidė kare. Vadinasi, tai padarė jisai. Pas mane žuvo šimtai mano draugų, vadinasi, tai padarė Visvaldas Matijošaitis, jo šeima, kuri nesugeba uždaryti įmones.

Instruktorius perspėjo, kad žmonės nesiviltų, jog JAV prieš Rusiją panaudos branduolinį ginklą.

„Mes jau atidavėme Ukrainą jau, bet jūs visi užmirštat paprastą dalyką. <...> Bet ką jūs darysite, kai rusai atsiras Vilniuj? <...> Jie dabar yra įsibėgėja ir jie varys. Jeigu kas nors galvoja, kad kas nors iš Amerikos ar dar kažkur panaudos atominį ginklą prieš Rusiją – to tikrai nebus“, - informavo A. Šidliajevas.

Specialistas taip pat atkreipė dėmesį, kad „lietuviai nekariaus, dėl to, kad mes turim Visvaldą Matijošaitį ir Kauną“.

„Dar kartą pasikartosiu viskas, kas dabar vyksta Europoje, viskas yra nukreipta Rusijos pajėgų, visa politika, visa mūsų vidinė politika... Vėl pasikartosiu – Karfogenas turi žūti, Matijošaitis turi žūti. Kol žmogus neuždarė savo gamyklų, Rusijai jisai moka pinigus rusam, jie naikina mano draugus ir sunaikins visus sėdinčius čia“, - perspėjo A. Šidliajevas.

Prieš kelias dienas A. Šidliajevas buvo atskleidęs, kad Rusijos prezidents Vladimiras Putinas nėra arti pergalės, o daug žmonių neįvertina kazokų dvasios.

Susiję:

Neliupšienė: Lietuvai svarbiausia išlieka Ukraina

COVID-19 protrūkis ir šventės sutrikdė Pirmadienio mitingų grafiką.