Šiurpina, kai Landsbergių bendruomenės kanaluose vengiama kalbėti apie Ukrainą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/siurpinak... 2023-12-02 17:50:00, skaitė 802, komentavo 3

Šiurpina, kai Landsbergių bendruomenės kanaluose vengiama kalbėti apie Ukrainą

Nepriklausomo Žmonių partijos portalo gruodžio 1 d. linksmų analitinių analizių laidoje „Jūs rimtai?“ buvo kalbinamas analitikas, aktyvus Žmonių partijos atstovas, TV ir radijo laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai.

„Savaitės antraščių, straipsnių, komentarų ir reakcijų socialiniuose tinkluose apžvalga kandžiai, ironiškai, linksmai ir visaip kitaip, tik ne oficialiai rimtai“, - apie laidos pobūdį skelbia laidos autoriai.

Nors pagrindinis įvykis, kuris šiuo metu vyksta, yra karas Ukrainos teritorijoje, tačiau apie tai laidoje net nebuvo užsiminta. Tenka priminti, kad tokia negera tendencija matosi ir Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamo valstybinio transliuotojo eteryje.

Viso linksmo analitinio pokalbio galima klausytis čia:

Ekspertai.eu primena, kad šiuo metu Ukrainoje vyksta didžiausias karas žmonijos istorijoje nuo Antrojo pasaulinio karo, ką ne kartą yra pabrėžę didžiausi Lietuvoje veikiantis žiniasklaidos kanalai, VU Istorijos fakulteto dėstytojas Kęstutis Kilinskas bei kiti žinovai.

Šiame kare susirėmė Vakarai su didžiausia pasaulio teroristine valstybe Rusija, kurioje visi gyventojai teroristai, kaip yra informavęs liberalas, Seimo Ateities komiteto pirmininkas Raimundas Lopata.

Ukraina vis dar vykdo kontrpuolimą ir kovoja už viso civilizuoto ir demokratinio pasaulio laisvę ir nepriklausomybę, ne kartą yra pranešę Lietuvos politikos lyderiai bei jų nepriklausoma žiniasklaida.

Daug kartų Lietuvoje žmonės kompetentingų specialistų buvo informuoti, kad jei Ukraina pralaimėtų, Rusija pradėtų karinę invaziją ir NATO ir Europos Sąjungos valstybes, pirmiausia Lenkiją, Lietuvą, Latviją ir Estiją.

Todėl reikia padaryti viską, kad Vakarai pergalę pasiektų fronto linijoje Ukrainoje, apie ką ne kartą buvo užsiminus ir oficiali Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, prezidentė Dalia Grybauskaitė bei kiti iškilūs mūsų šalies vedliai.

Taip pat būtina padaryti viską, kad visiems Rusijos gyventojams-teroristams, galiotų kolektyvinė atsakomybė, ko nuosekliai siekia mūsų šalies politikos žiedas.

P. S.

Norintiems daugiau sužinoti apie vakcinavimą nuo COVID-19 ligos, reikia spausti ant žemiau esančio paveiksliuko:

Keli susiję:

Valstybės vadovas su bendraminčių elitu susirinkę palaikė Izraelį ir padiskutavo