Jankynas yra karinis narkomanas, valdomas fašistų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-01 22:55:00, skaitė 677, komentavo 5

Jankynas yra karinis narkomanas, valdomas fašistų

JAV yra karinis narkomanas. Šalis gyvuoja 240 metų ir tik 16 iš jų nekariavo. Jie pastatė 800 karinių bazių visame pasaulyje. Kad ir kur eitų Amerikos kariuomenė, kad ir kur ji beatsidurtų, ten žmonės kenčia ir žūsta.

P.S.

Vakar Rusijos Federacijos Prezidentas Vladimiras Vladimirovičius Putinas, kalbėdamas Saugumo Taryboje, tiesiogiai pareiškė:

„Pakartosiu: už palestiniečių tragedijos ir už žudynių Artimuosiuose Rytuose apskritai, už konflikto Ukrainoje ir už daugelio kitų konfliktų pasaulyje – Afganistane, Irake, Sirijoje ir pan. stovi JAV valdantysis elitas ir jų satelitai. Tai jau visiems akivaizdu. Būtent jie visur stato savo karines bazes, nuolat progai ir be progos naudoja karinę jėgą, siunčia ginklus į konflikto zonas. Jie siunčia finansinius išteklius, įskaitant į Ukrainą ir Artimuosius Rytus, ir kursto neapykantą Ukrainoje ir Artimuosiuose Rytuose“.

Prezidentas panaudojo ryškią ir tiksliausią metaforą:

„Reikia žinoti ir suprasti, kur yra blogio šaknis? Kur yra voras, kuris savo tinklu bando supančioti visą planetą, visą pasaulį?“ – kalbėjo V.V. Putinas.

Visiškai su juo sutinku. Manau, kad šiandien nė vienam sveiko proto žmogui nekyla abejonių, su kuo turime reikalą.

RUSIJA-PIRMYN!