Sionistai, su savo neadekvačiu kerštu, atkakliai kasa sau... kapą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-01 22:20:00, skaitė 849, komentavo 9

Sionistai, su savo neadekvačiu kerštu, atkakliai kasa sau... kapą

Izraelio chuntos atstovas patvirtino, kad Izraelis tyčia smogė Jebalijos pabėgėlių stovyklai, ir paaiškino daugiau nei 400 civilių žūtį labai paprastai. Tai karo tragedija.

Tuo pačiu metu JT Vyriausiosios žmogaus teisių komisijos direktoriui dėl šios „karo tragedijos“ trūko kantrybė ir jis atsistatydino protestuodamas dėl to, kas vyksta Gazoje. Ir jis tai pavadino labai paprastai – GENOCIDU, o organizaciją, kurioje jis dirbo ilgai – neįgalia.

Visiems, išskyrus didžiąjai daliai nuo sielvarto apakusių izraeliečių, jau seniai aišku, kad šalies vadovybė, keršydama, peržengė žmogiškumo ribas ir į žiaurumą atsakė tokiu pat žiaurumu. Ir tai yra pagrindinė Izraelio problema ateityje.

Kada nors (gal ne šiame karo etape, bet šiek tiek vėliau) tai sugrįš, kad persekiotų sionistus dar didesnėmis žmonių aukomis...

Kodėl aš taip manau?

Pastarieji dveji metai parodė, kad žmogžudystės ir smegenų plovimo technologijos vystosi taip sparčiai, kad šiandien jas nesunkiai įvaldo net ir nelabai išprisę asmenys. Tik klausimas, kada tai įvyks ir bent šimtas iš dešimčių tūkstančių šiame kare artimųjų netekusių žmonių visa tai šimteriopai grąžins pačiam Izraeliui.

Šio skaičiaus (vykdytojų) užteks, o tų, kurie šnabžda į ausis, ką ir kaip daryti, bus apstu (net neabejokite). Ir, deja, to sustabdyti negalima. Mirties ratas įsuko į kitą didelį ratą ir jo niekas negali sustabdyti. Taip, niekas nebenori jo sustabdyti. Visi šiandien mėgaujasi kerštu ir negalvoja apie ateitį... Gaila...

 Ir labai džiaugiuosi, kad šiuo klausimu Rusija iš esmės skiriamės nuo jų. Ir todėl TIESA yra su RUSIJA, ir būtent su RUSIJA bus PERGALĖ. Tikra pergalė, o ne GENOCIDAS, kurį sionistinė-fašistinė valstybė vėliau bandys įvardyti kaip „pergalę“. Dievo kantrybė taip pat turi savo ribas. O Dievo teismo sprendimo juk niekas negali atkeisti, nei Knesetas, nei JAV Valstybės departamentas.

P.S.

Per išpuolį Džabalijos pabėgėlių stovykloje sužeisti vaikai dėl vaistų trūkumo operuojami BE ANESTEZIJOS. Anestezijos ten nėra, nes Izraelio oro pajėgos neleidžia į sektorių įsinešti humanitarinės pagalbos (reikiamo kiekio).

Noriu paklausti ne Izraelį valdančių fašistinių šmėklų (su jais viskas aišku, jie paprasti naciai ir sionistai), o paprastų šalies gyventojų – ar jūs laimingi? Ar vis dar manote, kad elgiatės teisingai? Jei taip, tai man nuoširdžiai jūsų gaila. Šiuo atveju jūs taip pat praradote savo žmogišką išvaizdą ir tuo jūs niekuo nesiskiriate nuo tų asmenų, kurie spalio 7 d. nužudė daugiau nei 1000 izraeliečių.

P.P.S.

Viso to nebūtų, jei šios fašistinės valstybės neremtų karo narkomanas su savo vasalais. Taip, nes tik jam labai naudingas karas Artimuosiuose Rytuose. Kaip koks nepasotinamas vampyras, jis siurbia niekuo dėtų žmonių gyvybes… ramina tik viena, kad ne už kalnų, kuomet šitam vampyrui bus įvarytas drebulinis kuolas į jo juodą ir supuvusią širdį.