Sionistinės valstybės apartheido planas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-01 22:24:00, skaitė 614, komentavo 2

Sionistinės valstybės apartheido planas

„Masinė civilių gyventojų evakuacija iš kovos zonų yra nuspėjamas ir natūralus sprendimas“ – Gila Gamliel, Izraelio žvalgybos ministras, 2023 m. spalio 3 d.

Į socialinius tinklus buvo nutekinti dokumentai, rodantys iš anksto suplanuotą ir parengtą fašistinio Izraelio operaciją, kuria siekiama perkelti Gazos ruožo gyventojus į Sinajaus pusiasalio teritoriją.

Tai reiškia, kad Egipto teritorijoje reikia sukurti palapinių miestelį, taip pat sterilią zoną, kuri neleidžia gyventojams grįžti atgal.

Dokumente numatoma, kad į šio plano įgyvendinimą įsitrauktų nemažai vakaroidinių valstybių, vadovaujamų JAV’ų banditų.

Tuo pačiu metu gyventojų perkėlimas laikomas vienu iš pagrindinių vykdomų karinių operacijų tikslų.

Apartheido planas suskirstytas į kelis etapus:

Pirmajame etape Gazos gyventojai turėtų būti evakuoti į pietus, o Izraelio oro antskrydžiai bus sutelkti į šiaurę.

Antrasis etapas apima sausumos invaziją į Gazą ir Hamas požeminių komunikacijų išvalymą. Dėl šių veiksmų gyventojai bus priversti palikti Gazą. Plane numatyta, kad transporto maršrutai pietų kryptimi būtų tinkami naudoti, kad gyventojai galėtų patekti į Egiptą.

Dokumente siūloma surengti specialią kampaniją, kuri paskatins Gazos gyventojus sutikti su planu palikti savo žemes, o kaltę dėl teritorijų praradimo planuojama suversti ant „Hamas“ vadovybės.

Dokumente taip pat teigiama, kad vyriausybė turėtų surengti viešą kampaniją pasaulyje, kurios metu gyventojų išvarymas iš Gazos atrodytų kaip humanitarinė būtinybė, siekiant išvengti masinių civilių aukų. Šiems tikslams siūloma panaudoti JAV įtaką Egiptui, siekiant, kad pastarasis priimtų sprendimą priimti Gazos gyventojus. Siekiant padėti priimti ir perkelti gyventojus į Egiptą, planuojama pritraukti humanitarines organizacijas iš Graikijos, Ispanijos ir Kanados.

Be to, tai reiškia, kad Egiptas, padedamas JAV’ų banditų, privalo laikytis tam tikrų „įsipareigojimų pagal tarptautinę teisę“.

Tokios plataus masto operacijos finansines išlaidas planuoja padengti Saudo Arabija, Marokas, Tunisas ir kitos arabų šalys, pristatydamos tai kaip pagalbą palestiniečiams ir jų reabilitaciją. Norint tai pasiekti, prireikus, šiose šalyse siūloma pradėti plataus masto propagandos programas.

Dokumente atsispindi ir alternatyvios versijos, tačiau jos pripažįstamos neperspektyviomis. Pavyzdžiui, Palestinos valdžios įvedimas Gazoje, kaip ir palestiniečių valdžia Vakarų Krante, galėtų prisidėti prie Palestinos valstybės kūrimo ir yra laikomas nepriimtinu Izraeliui.

Reikėtų pažymėti, kad dokumentas atspindi poziciją, kad didžiulės civilių gyventojų aukos, jei jos liks Gazos ruože, sukels įvaizdžio smūgį Izraeliui.

Dokumentas šokiruoja savo cinizmu ir arogantišku autorių požiūriu į arabų gyventojų atstovus.

FAŠIZMAS IR SIONIZMAS TURI BŪTI SUSTABDYTI!