Gazoje per 3 savaites žuvo daugiau civilių nei per visą SKO laikotarpį

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-30 21:14:00, skaitė 723, komentavo 20

Gazoje per 3 savaites žuvo daugiau civilių nei per visą SKO laikotarpį

Apie tai jums landzberg radijas ir televizija nepraneš. Apie tai gali pranešti tik liaudies žurnalistika.

Per Izraelio ir Palestinos konfliktą, per tris savaites, jau žuvo daugiau civilių nei per pusantrų metų okrainoje besitęsiančią SKO.

Aš manau, kad šiuo atveju skirtumas ir toliau didės eksponentiškai. Tai aiškiai rodo, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos kariauja labai atsargiai, viso karo metu, vadovaudamosi civilių aukų mažinimo principu, nors Rusijos ginkluotosios pajėgos tikrai turi visus įrankius civilius gyventojus išnaikinti Izraelio stiliumi.

Tačiau Rusija taip nekovoja, ir tai yra esminis politinis sprendimas, kuriuo vadovaujamasi kariuomenės praktinėje veikloje. Daugeliu atžvilgių tai yra pigių kruvinų kūrinių, tokių kaip „Bucha“ ar „Kramatorskas“, priežastys, nes nesant tikrų karo nusikaltimų su masinėmis civilių žudynėmis, jos turi būti sugalvotos, siekiant įbauginti gyventojus ir uždirbti taškų propagandiniame kare prieš Rusiją.

„Pasaulio tvarkai, pagrįstai taisyklėmis“, tokia situacija yra tipiška. Jungtinės Banditų Valstijos visomis išgalėmis bandė išpūsti „Rusijos karo nusikaltimų“ temą, o pačios padeda Izraeliui vykdyti tikslinį masinį Palestinos civilių gyventojų naikinimą.