Du marmalai viename – naujas Trojos arklys

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-10-30 17:32:00, skaitė 645, komentavo 5

Du marmalai viename – naujas Trojos arklys

Žemiau pateikiu žinomo Vokietijos žurnalisto Alexander Wallash straipsnio vertimą. Straipsnyje  kalbama apie mRNR marmalų brukimą vokiečiams, kurį vykdo šios šalies šeimos gydytojai. Taip pat  pateikiamas interviu su žinomu Vokietijos gydytoju, publicistu ir kelių bestselerių autoriumi  dr.Gunter Frank. 

https://www.alexander-wallasch.de/gesellschaft/trojanisches-pferd-biontech-kombiniert-mrna-stoffe-mit-grippeschutzimpfung

Pritarimas mRNA medžiagoms sparčiai mažėja, vis daugiau žmonių sužino apie vakcinos sukeliamą pažeidimo riziką, o baimės kurstymas dėl ligos praranda savo poveikį. Tačiau bendrovės "Pfizer" ir "Biontech" pakilo gaudyti aukso lietaus ir sugalvojo ...

86 metų moteris šešis mėnesius nesilankė pas savo šeimos gydytoją, kai susižeidė koją ir jai iš tiesų prireikė profesionalios pagalbos. Mat oda gijo vis blogiau ir blogiau. Tačiau ji paprašė savo anūkės tiesiog užklijuoti gipsą ant atviros žaizdos, kuri anksčiau ar vėliau užgis pati.

Tačiau anūkė nebūtų buvusi gera anūkė, jei nebūtų primygtinai reikalavusi, kol nesužinojo tikrosios priežasties: senelė nenorėjo eiti pas savo šeimos gydytoją, su kuriuo "visada gerai sutarė" ir palaikė pasitikėjimu grįstus santykius. Bet tai buvo anksčiau, nes gydytoja praėjusį kartą taip primygtinai reikalavo skiepo nuo "Corona".

Dabar senolė baiminasi, kad nebegali su tuo kovoti, todėl sėdi ir neina. Ši istorija senutei yra nelaiminga. Tačiau ne mažiau skaudi ir šeimos gydytojui, kuris tik gerokai vėliau gali suprasti, koks nuostolis yra prarasti paciento pasitikėjimą.

Pasitikėjimas mRNA medžiagomis sumažėjo, informacija apie vakcinos žalos rizika pasiekia vis daugiau žmonių, o baimės kurstymas dėl ligos dar labiau praranda savo poveikį, kai jis sklinda iš Federalinės sveikatos apsaugos ministerijos.

"Pfizer" ir "Biontech" tai puikiai žino. Tačiau ką daryti, kai pripratai prie tikrai didelio atlygio, kai įteikei pasauliui didžiausią sukčiavimą farmacijos istorijoje veiksmingumo ir saugumo prasme, bet tiesiog negali pakankamai pasišildyti kaklo?

Visai neseniai žiniasklaidoje pasirodė "Biontech" įkūrėjų nuotraukos, kurie dabar tvirtina neseniai pasiekę proveržį mRNA vėžio terapijos srityje. Visi bijo vėžio. Bet ar taip galima sukelti žmonėms viltį dėl naujausio Pfizer / Biontech produkto - mRNA injekcijos, derinamos su skiepu nuo gripo?

Nereikia būti itin protingam, kad suprastumėte, kas čia vyksta:

Biontech/Pfizer piktnaudžiauja skiepijimu nuo gripo, kuris gerai žinomas vyresnio amžiaus žmonėms, kaip Trojos arkliu savo Corona mRNA produktui. 

Baugina tai, kad bendrosios praktikos gydytojų asociacijos 2023 m. vis dar žaidžia farmacijos pramonės žaidimą. Daugelis jų per dvejus metus suleido Corona-mRNA ir, be to, kad uždirbo pinigų, akivaizdžiai išvystė Stokholmo sindromą farmacijos pramonės atžvilgiu.

Svarbiausias iš jų - Markusas Beieris, šeimos gydytojų asociacijos federalinis pirmininkas, kuris laikraščiui "Osnabrücker Zeitung" tvirtino, kad Vokietijos šeimos gydytojai jau dabar siekia dvigubo skiepijimo nuo "Corona" ir gripo iš vienos injekcijos: "Labai tikimės, kad kombinuota vakcina bus prieinama artimiausioje ateityje."

Siekiant nuraminti ir nukreipti kritiką, cituojama Nuolatinės vakcinacijos komisijos (STIKO) rekomendacija, kaip ir Corona šėlsmo įkarštyje, kad Corona ir gripas yra "beveik identiški".

Tarsi tai būtų Kalėdų senelio pageidavimų sąrašas, Beieris priduria, kad vakciną "labai norėtume turėti praktikoje". Ir n-tv rašo:

Be to, asociacijos vadovas spaudžia politikus ir gamintojus, kad šie pateiktų vienkartines "Corona" vakcinos dozes: "Tikimės, kad tai pagaliau bus padaryta, kad galėtume skiepyti spontaniškai", - laikraščiui sakė Beieris.

Alexander-wallasch.de pasiekia Dr. Gunterį Franką greitkelyje - šiuo metu jis dalyvauja paskaitų ture.

AVvXsEgrW8ABris-hEJcT0E-iPBV4YTcBEl9cZRJB9ehS-lBtJeRil_Ml8XIAsULQj2gLDY8pxPmDfLJCEmrjNJ6ZD2oqKz6OMsRzV66darFiA7_cN6PWWnB2FDQogM6o_7k_uyAHlQSXxuVvh0aWK-fLnvfxjVUXQw7wleLPcQ80U-88twSpwO0je1Ir54ccOE=w422-h237

Dr. G. Frankas yra vienas iš aštriausių "Corona" priemonių kritikos balsų. Heidelberge gyvenantis bendrosios praktikos gydytojas, tokių bestselerių kaip "Valstybinis nusikaltimas" ir "Valstybinis virusas" autorius iki gruodžio vidurio vyksta į paskaitų turą po Vokietiją. Prašome jo įvertinti tai, kas vyksta.

Dr. Gunteris Frankas:

"Medicinos mokslas, kaip toks, kuris teisingai dirba pagal standartus, kuriuos, pavyzdžiui, suformulavo ir įrodymais pagrįsta medicina, taip nebeegzistuoja.

Net ir universitetuose. Tokias rekomendacijas, kaip šis skiepų nuo gripo ir mRNA pagrindu sukurtų "Corona" skiepų derinys, geriausiu atveju galima suprasti politiškai ir ekonomiškai. Nematau ten jokios medicininės kompetencijos. Tai nėra gera žinia pacientui.

Tačiau tai taip pat reiškia, kad ateityje turėsite įtariau žiūrėti į tai, ką rekomenduoja gydytojas, nes pats gydytojas dažnai nesistengia iš tikrųjų suprasti, kaip viskas yra. Tai prasideda nuo to, kad gydytojai beveik visada lanko mokamus mokymus ir tada tikisi būti objektyviai informuoti.

Tai yra ledkalnio viršūnė. Tokios naujos rekomendacijos, kokias ką tik išgirdau iš jūsų, jau seniai nėra pagrįstos patikimu mokslu, todėl kelia pavojų žmonių gyvybėms.

Ar dabar mRNA medžiagos yra slapta įvežamos ant skiepų nuo gripo Trojos arklio?

Tai neabejotinai yra idėja, kaip toliau pardavinėti šį iš biologinio ginklo tyrimų gautą produktą. Man didžiulį nerimą kelia tai, kad apie kitas pandemijas jau skelbiama atitinkamuose kongresuose Berlyne. Ten dalyvaus šio biologinių ginklų tinklo veikėjai, tokie kaip Jeremy Farrar, kuris dabar yra PSO vyriausiasis mokslininkas. O pandemijos, apie kurias perspėjama - yra daug įrodymų - yra pagrįstos laboratorijose dirbtinai sukurtais virusais, nuo kurių jau tikrai yra tinkamų vakcinų.

Man visa tai turi organizuoto nusikalstamumo, kuris eina per lavonus, bruožų. Apie šiuos dalykus turi būti žinoma daug daugiau. Mūsų šaliai reikia imuniteto prieš tokius išpuolius. Neįtikėtina, jei giliau į tai pažvelgsi, kokia nusikalstama energija yra, ir tai vyksta mūsų akyse. Apie šias pandemijas mums jau pranešama.

Kodėl šeimos gydytojai sąmoningai žlugdo daugelio pacientų pasitikėjimą?

Taip, šiuo metu jie tuo lošia. Nepažįstu nė vienos šeimos gydytojų asociacijos, kuri iš tiesų parodė blaivų protą "Corona" atžvilgiu. Deja, net ir mano, Vokietijos šeimos ir bendrosios medicinos draugijos. Protestuodamas atsistatydinau. Tai jau yra didžiulė problema. Pasitikėjimo medicina praradimas bus milžiniškas. Tačiau visada yra tikimybė, kad pacientas išeis iš savo nesubrendusio vaidmens ir paklaus gydytojo, kokių aiškių įrodymų yra apie vieną ar kitą gydymą ir kas žinoma apie šalutinį poveikį.

Tai visiškai naujas dalykas, nes pacientai nemėgsta atlikti tokio vaidmens, galiu tai suprasti. Tačiau pacientas turi tapti aktyvesnis, nes patys gydytojai to padaryti negali. Yra keletas puikių kolegų, kurie pastaraisiais metais nuveikė fantastiškų dalykų. Bet, deja, dauguma gydytojų yra šių ekonominių ir politinių interesų vergijoje. Jie su tuo sutinka, o tai gana blogai nuteikia.

Ar turime būti kritiškesni šeimos gydytojų atžvilgiu?

Žinoma, yra toks šeimos gydytojų, kurie tikrai dirba iki išnaktų ir dar gauna menką atlyginimą, kurie yra tvirtai integruoti į šį SHI medicinos ir farmacijos lobistų taisyklių užnugarį, kurie visiškai neturi laiko asociacijų darbui, padalinys.

Ir dar yra aparatčikai, kurie rūpinasi savo karjera ir kuriems taip pat labai gerai mokama. Nariai dažnai neturi jėgų duoti jiems į kaulus. Tačiau patys bendrosios praktikos gydytojai, ir tai pasakytina apie visus gydytojus, turi didelę problemą. Mus purto neįtikėtini interesai. Vokietijos sveikatos apsaugos rinka verta daugiau kaip 300 mlrd. eurų. Ir ji praktiškai veikia pagal mūsų receptus.

Ką daryti 86 metų moteriai, kuri jau nebedrįsta eiti pas gydytoją, o iš tikrųjų turėtų? Ką galima rekomenduoti senutei?

Tai didžiulė problema, savo praktikoje tai girdžiu gana dažnai, kad daugelis pagyvenusių pacientų nebepasitiki savo gydytojais, nes šie gydytojai įspūdingai žlugo per koronos krizę ir vis dar tai daro, t. y. jie vis dar nori parduoti žmonėms šį labai pavojingą šlamštą iš biologinio ginklo tyrimų, neturėdami veiksmingumo įrodymų.

Jei pacientai tai supranta, jie susiduria su problema. Deja, kiekvienas turi rasti būdą, kaip čia susitvarkyti, nes pakeisti gydytoją nebėra taip paprasta, jų vis mažiau ir mažiau. Kai mano karta išeis į pensiją, bumo karta, man bus įdomu. Pacientams teks patiems rasti savo kelią. Bet viena aišku: pacientas turi tapti labiau apsisprendęs ir pasitikintis savimi. Jis turi pasakyti: Ne, prašau ne man! Ir turi sugebėti ištverti tai, kad gydytojas gali neigiamai pakomentuoti šį sprendimą.