Swedbank ekonomistas N. Mačiulis: “Lietuva dar niekad taip gerai NEGYVENO”!

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2023-10-25 01:27:00, skaitė 698, komentavo 20

Swedbank ekonomistas N. Mačiulis: “Lietuva dar niekad taip gerai NEGYVENO”!

Swedbank ekonomistas N. Mačiulis “Lietuva dar niekad taip gerai NEGYVENO”!

Pyst tie bankai tikrai taip niekada gerai negyveno, kol į valdžią neatėjo SEB banko Vyr. bankininkas G. Nauseda ir jo dešinioji ranka I. Šimonytė.

Kad ponas N. Mačiulis, N. Numa, I. Šimonytė, V ir G. Landsbergis taip niekada gerai negyveno tai 100 % tiesa!

Tiesa yra tai, kad pono N. Mačiulo bankas Swedbank ir kiti per akcijas su bankais susieti kiti bankai taip gerai negyveno tai 100%, nes vien per pusmetį uždirbti 550 mln € tikrai stipru!

Tiesa yra tai, kad pone I. Šimonytė su G. Nausėda taip gerai negyveno, nes Europos komisijoje ir kituose formatuose per 3 metus nė karto nekėlė klausimo, kodėl Europos centris bankas palūkanų normas kel kaip tik nor ir kiek nor, jeigu visi kartu esame jo steigėjai?

Tikrai jie taip gerai negyveno, nes iš infliacinių pinigų Moki-Vagi direktorius G. Kreivys gali mums taikyti elektros algoritmus, kur vėliau iš jų uždirba 148 mln € pelno!

Ponas N. Numa ir motinėlė Maxima taip gerai negyveno, nes Lietuvoje sūrelius parduoda už 0,69 Eur., o Latvijoje tuos pačius už 0,19 Eur., o tiems kas nepatinka atšauna “… uždirbate daugiau, todėl ir lupti nuo Jūsų galima daugiau”!

Kol ponai taip gerai negyveno Lietuvos skurdo lygis nuo NEPRIKLAUSOMYBĖS LAIKŲ NEPAKITO (taip sako tas pats ekonomistas N. Mačiulis ir kiti bankininkų ekspertai įskaitant Vyr. Patarėją SEB banko G. Nausedą, kuris vis kuria GEROVĖS VALSTYBĘ)

Sakote nepakito? Jis ir negalėjo pakisti, nes 1991 m. 3 706 299 mln. gyventojų Lietuvoje gyveno, o dabar gyvena 2 867 777 mln. Tai GAUNASI, kad Lietuvoje gyventojų sumažejo 22,74 %.

Todėl darytina išvada, kad LIETUVOS skurdo lygis 1/3 padidėjo!!!

Bet tik ne ekspertams, ekonomistas, politikams ir dar visokiems komikams.

1991 metais Lenkijo pragyvenimo lygis buvo 1/3 mažesnis ir žmonės daugiau gyveno žemiau skurdo lygio, per 33 metus, atsitiko taip, kad Lenkai pakilo iš skurdo lygio, ir šian kurą galima nusipirkti net 0,50 Eur. PIGIAU NEI LIETUVOJE

KAI MOKI-VAGI!

Tokie straipsniai ir intervių duodami tam, kad praplautų Jums smegenis, kad tikrai galvotumėte kaip gerai gyvenate, antras dalykas mokami pinigai žurnalistams, kad tie blogi straipsniai apie skurdą, algas, augančias kainas dingtų iš puslapių, o būtų tik ekspertų nuomonės!

Aš kai pažiūriu į N. Mačiulo pasakas, taip kitą mėnesį savo kredito grąžino eilutėje manau “pyst” pakėlė palūkanų normą dar 50 eur!

Jie taip “pyst” ir gerai gyvena iš tų pakeltų 50 eur.

Nekalbant, kaip jie “pyst” Šilalėje, Kelmėje, Rietave uždaro banko filialus ir sako atvykite į Klaipėdą, Šiaulius, Tauragę, tik prieš tai “pyst” užsiregistruokite pas N. Mačiulį, nes ponai žmones priima pagal registraciją, va jums ir “pyst” objektyvi žurnalistika ir infornmcijos pateikimas...