Nugalėtojo TIK TOKAS

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-17 00:24:00, skaitė 420, komentavo 1

Nugalėtojo TIK TOKAS

Alijevas (jei kas nežino, jis yra Azerbaidžano prezidentas) ir toliau filmuoja pretenzingus tiktokinius vaizdelius, žemindamas armėnus.

Vakar su vėliavos pakėlimu Stepanakerte, šiandien su įžengimu į pagrindinį Stepanakerto pastatą ir trypiant Artsakh vėliavą.

Vargas nugalėtiesiems.

Nors armėnų atveju jie greičiau nugalėjo patys save, padedami Pašiniano. Alijevas tiesiog pasinaudojo šia nuostabia galimybe ir dabar, žinoma, turi teisę išdidžiai naudotis nugalėtojo šlove, Armėnijos kančių fone.

P.S.

Stepanakerte taip pat jau oficialiai paskirtas Azerbaidžano „generalgubernatorius“, kuris vadovaus regiono integracijos į Azerbaidžaną procesui. Gyventojų ten praktiškai nebeliko, tad kažkas turės jį apgyvendinti.

P.P.S.

Štai ką reiškia valdžioje turėti sorošinį pačiulptuką. Sorošiniams pačiulptukams svarbiausia vykdyti šeimininko valią. Ir įvairiai pamaloninti šeimininką….štai ir malonina. Puiki proga, matant armėnų tragediją ir litukrijos gyventojams susimąstyti…..juk jų valdžioje vieni sorošiniai minjonai sulindę, diena iš dienos veikiantys prieš Lietuvą.