Lietuviai tėra bydlo laikinai gyvenanti žydų valstybėje

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-14 04:45:00, skaitė 632, komentavo 16

Lietuviai tėra bydlo laikinai gyvenanti žydų valstybėje

Vakar į Lietuvą parskrido pagal Lupshitzo prašymą Žiemelio parūpintas Boingas pilnas evakuotųjų iš žydų valstybės. Iš daugiau nei 200 keleivių tik apie 40 buvo Lietuvos piliečiai.

Likusieji Lietuvos piliečiai buvo evakuoti su Spartano lochavozu, kaip ir priklauso bydlai.

Lietuvos Policija paskelbė apie papildomą žydų objektų apsaugą. Lietuvos isteblišmentas visi kaip vienas pradėjo vienas per kitą laižyti žydų užpakalį, skleisdami žydų agendą ir reikšdami savo prielankumą žydams. Nepamiršo į visą reikalą įmaišyti Rusijos ir Žemaitaičio.

Prie žydų gimnazijos būdi tėvai. Pasirodo žydai turi kolegų ir Telšiuose bei dar viename mieste. Žydų gimnazijų tinklas plečiasi.

Apie būdinčius tėvus nieko neparašyta, tačiau kas tai galėtų būti?

Vilniuje Panerių gatvėje veikia šaudykla kurioje dirba Izraelio šaudymo čempionai. Čempionai tiesiogine prasme. Šaudykla veikia ne pirmus metus ir galėjo paruošti ne vieną naują šaulį. Joje lankėsi ir žydų gimnazistai. Šaudyklos turi teisę turėti ne tik pistoletus ir šautuvus, bet ir pilnai automatinius ginklus. Dar nežinia kokių ginklų jiems galėjo perduoti žydų ambasada. Šaudykla yra minučių atstumu nuo sinagogos. Kitaip sakant, tai gali būti ne kas kita kaip žydų kovinė organizacija Lietuvoje. Veikianti lygiagrečiai su Lietuvos jėgos struktūromis.

O kas su lietuviais, kurie negali pademonstruoti sugebėjimo organizuotis ir ginti savo interesų? Lietuviai nesugebėjo išlaikyti nepriklausomos valstybės ir perduodami dali suvereniteto ES ir NATO, pavertė Lietuvą vasaline valstybe. Dabar sprendimus lietuviams priima kitų tautų politikai, o lietuviams tenka tik bydlo rolė.

Būtų kvailą palikti be dėmesio tokią tuščią teritoriją kaip Lietuva ir žydai tuo naudojasi. Lupshitzas pirko nausėdijos žemę iš kvailo arabo. Gali nupirkti ir iš kvailo lietuvio. Šitas procesas prasidėjo ne vakar. Žydų kolonistai atvyksta į Lietuvą ne pirmą dešimtmetį ir statistika apie atvykstančiųjų tautybę daugiau nevedama. Lošimų verslas Lietuvoje seniai valdomas žydų. Milijoniniai pelnai iš kvailų lietuvių.

Lietuvoje kuriasi naujos žydų valstybės stuktūros. Lietuviai čia reikalingi kaip galvijai, kaip pajamų šaltinis.