Mintys apie Izraelio užpuolimą

Autorius: Daniel Mc Šaltinis: https://www.facebook.com/danie... 2023-10-09 06:26:00, skaitė 329, komentavo 7

Mintys apie Izraelio užpuolimą

Lemtingo atsitiktinumo dėka, Gazos pasienyje vykusio muzikos festivalio dalyviai, daugiausia jauni žmonės atsidūrė teroristinio išpuolio pačiame priešakyje.

Ant betoninių grindų sėdi merginos, šalia jų vaikšto teroristai, vis kartodami „Sabaya, sabaya“ (arabų k. “sekso vergė“).

Mergina, pikape, galimai išprievartauta, su sulaužytomis kojomis jau nerodo gyvybės ženklų. Vėliau ją iš tatuiruočių atpažins tėvai.

Kita mergina beviltiškai rėkianti savo vaikinui, ją kaip vertingą grobį motociklu išsiveža du palestiniečiai.

Visa tai teroristai gyvai transliuoja internetu.

Visi šie žmonės - Taikos koncerto dalyviai. Taikos koncerto vos keletas kilometrų nuo Gazos sienos. Jie - atvažiavo iš viso pasaulio, jie jauni, turtingi ir sėkmingi.

Tuo tarpu visai šalia, už sienos esančiame Gazos ruože yra didžiausias nedarbas pasaulyje (65 proc.), didžiausias gyventojų tankis (5000 žm./kv. km). Jokių perspektyvų į gerą ateitį.

Šie du pasauliai per daug skirtingi ir per arti vienas kito, ir tikėtis kad kada nors tarp jų neįskiltų esanti siena ir visa šį vargšų žmonių masė nepultų žudyti ir kankinti klestinčių žmonių vien dėl to, kad jie klestintys - yra didėlė klaida. Didėlė Izraelio ir Visos vakarų civilizacijos klaida.

Šį ataka tai įspėjimas visiems gražiems ir klestintiems, nerūpestingiems, šokantiems po Trečiojo pasaulio sienomis - jūs negalite tiesiog šokti, turite išmokti pastebėti, kas vyksta kitoje sienos pusėje.

Šiuo metu Izraelis tai šiuolaikinės civilizacijos kovos su chtoniškomu forpostas. Visai kaip Ukraina.

O chtonas aiškiai pasiryžęs kovoti iki paskutinio – gyvenimas niūriame archajiškumo pasaulyje nėra daug vertas.

Neįmanoma apsiginti naudojant vien jėgą.

Vakarų civilizacijos užduotis, jei jį nori išlikti, yra padaryti viską, kad ten, už sienų, kuriomis “auksinis“ milijardas yra aptvertas nuo kitų septynių, pakiltų ne tik diktatorių ir jų bendražygių, oligarchų, bet ir paprastų piliečių gyvenimo lygis.

Kuo aukštesnis gyvenimo lygis – tuo didesnė žmogaus gyvybės vertė – tuo mažiau žmonių norės imti ginklą.

Priešingu atveju jų nugalėti nebus įmanoma.

Bet kaip tai padaryti ten kur vis dar Viduramžiai, ten kur caras, ten kur žmogaus gyvenimas yra nieko vertas - nežinau. Gal Jūs žinote.