Čekijoje ukrainietis pabėgėlis susprogdino petardą savo žmonos vaginoje.

Autorius: Prague Monitor Šaltinis: https://praguemonitor.com/news... 2023-10-05 23:54:00, skaitė 1099, komentavo 18

Čekijoje ukrainietis pabėgėlis susprogdino petardą savo žmonos vaginoje.

Nuo moblizacijos Čekijoje besislapstančiam jaunam ukrainiečiui pareikšti kaltinimai sunkiu kūno sužalojimu po smurtinio išpuolio, per kurį jo žmona buvo sunkiai sužalota gyvenamajame viešbutyje Kožlanyje, Pilzeno regione, šeštadienio vakarą. Pilzeno apygardos prokuratūros vadovė Lenka Kocurová antradienį naujienų agentūrai patvirtino šiuos kaltinimus, o užsieniečiui už išpuolį gresia iki dešimties metų kalėjimo.

Nukentėjusioji dėl sunkių lytinių organų sužalojimų paguldyta į ligoninę, ji buvo sužalota pirotechnikos priemone. Remiantis nutarimu, kuriuo pradėtas baudžiamasis procesas, užsienietis, kaip įtariama, bandė įsmeigti petardą į partnerės makštį ir ją uždegti. „Medicininiai pranešimai rodo, kad sužalojimai atitinka sprogstamojo įtaiso poveikį“, – teigė su tyrimu susipažinęs šaltinis.

Šiuo metu kaltinamasis ukrainietis yra sulaikytas policijos, o Kocurová paminėjo, kad buvo pateiktas prašymas jį sulaikyti. Šių atsargumo priemonių imamasi dėl susirūpinimo, kad jis gali bandyti išsisukti nuo teisminių procesų, persekioti liudytojus arba užsiimti tolesne nusikalstama veikla, jei būtų paleistas.

Sužalotą moterį į ligoninę atvežė kaltinamasis. Su byla susipažinęs gydytojas pacienę apibūdino kaip patyrusią sunkius lytinių organų sužalojimus, dėl kurių smarkiai nukraujavo, todėl prireikė nedelsiant operuoti. Vėliau vyrą policijos pareigūnai sulaikė ligoninėje.

Pasak Pilzeno universitetinės ligoninės atstovės Gabrielos Levorovos, kuri pirmadienį pateikė atnaujintą informaciją, kol kas moters būklė tebėra labai kritinė.