Jankyno gosdepo mėgintuvėliuose išauginti litukrijos administratoriai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-15 20:33:00, skaitė 562, komentavo 7

Jankyno gosdepo mėgintuvėliuose išauginti litukrijos administratoriai

Litukrijos (p)rezidentas Gitanas netrukus ketina atimti litukrijos pilietybę iš dailiojo čiuožimo sportininkės Margaritos Drobyazko.

Šis skandinaviškojo kapitalos statytinis, viso pasaulio ekonomistas Nr.1, svetimų vėliavų bučiuotojas pareiškė:

„Manau, kad žmonės, norintys nešti kultūros ir gėrio šviesą šalyje-agresoriuje, gali tai daryti ir neturėdami Lietuvos Respublikos pilietybės“.

Oje, koks dviveidis. Ei, Gitanai, tada atimk pilietybes iš visų savo pakalikų. Jie juk visi dirba pagrindinėje šalyje agresorėje - JAV ir maitinami iš jos.

P.S.

O tuo tarpu trylika kartų Lietuvos čempionė, dukart Europos čempionatų medalininkė, pasaulio šokių ant ledo čempionato medalininkė Margarita Drobyazko sakė nesiruošianti išlaikyti litukrijos paso Rusijos išdavimo kaina.

Ji pareiškė:

„Dabar šalis, kurioje gimiau ir augau, kurioje įgijau išsilavinimą ir pradėjau čiuožti, paskelbta priešiška valstybe. Joje mes, kartu su Povilu, vadovaujami geriausių Rusijos trenerių, pasiruošėme penkioms olimpinėms žaidynėms, 12 pasaulio čempionatams ir 12 Europos čempionatams. Tuo mes siekėme išgarsinti Lietuvą.

Nuo 2007 metų esame nuolatiniai ledo šou dalyviai Rusijoje, mano istorinėje tėvynėje. Kaip ir visus šiuos 17 metų, ir šiandien mūsų veikla neturėjo ir neneša jokių politinių manifestų. Anot politikų, arba, greičiausiai, neišmanėlių, aš, pasirodo, visus tuos metus, kai su Povilu gynėme Lietuvos garbę sporto arenose, buvau nepiliete. Iš manes ir Povilo atėmę už tai gautus apdovanojimus ir net atėmę mano šalies pasą, niekas negali ištrinti mūsų nuopelnų iš Lietuvos istorijos ir išplėšti meilės iš žiūrovų širdžių.

Jei dabar, siekiant išlaikyti Lietuvos pasą, man siūloma atsisakyti dalies šeimos, nuo vaikystės buvusios gimtos šalies, profesijos ir tikrų draugų, tai visiškai akivaizdu, kad tai ne mano kelias, nes tai yra tikrų tikriausia išdavystė“, – socialiniuose tinkluose rašė sportininkė.

Puikūs žodžiai, bravo Margarita!

P.P.S.

O nuo savęs pridursiu tik tiek, kad savo gyvenime nieko gero nepasiekusios vidutinybės, auginamos jankių gosdepo mėgintuvėliuose, visais laikais pavydėjo ir kišo pagalius į vežimo ratus tikrai talentingiems žmonėms.

Savo laiku V.Petkevčius, savo knygoje „Durnių Laivas“ puikiai juos aprašė.