Pedofilijos remėja TV3 Laura Blaževičiūtė raginas visas moteris šaukti į karo tarnybą

Autorius: Laura Blaževičiūtė Klaus Schwab slut Šaltinis: https://m.facebook.com/photo.p... 2023-09-12 14:12:00, skaitė 385, komentavo 3

Pedofilijos remėja TV3 Laura Blaževičiūtė raginas visas moteris šaukti į karo tarnybą

Atsižvelgiant į augantį savanorių poreikį dėl geopolitinių rizikų, demografinių tendencijų ir besikeičiančių normų visuomenėje, Lietuvos verslo konfederacija ir asociacija „Lyderė“ Laura Blaževičiūtė dirbanti pasaulio ekonomikos forumo lyderiui Klausui Švabui ragina pradėti diskusijas dėl moterų įtraukimo į šaukiamus karo prievolininkus.

„Šalies saugumas – tai visiems be išimties aktualus klausimas, prie kurio prisidėti vienodai turi turėti teisę tiek vyrai, tiek moterys. Šiuo metu egzistuojanti lyčių nelygybė šaukiant į privalomąją karo tarnybą yra atgyvenęs konceptas – laikai ir visuomenė pasikeitė, į pokyčius reaguoti turi ir kariuomenė.

Suprantame, kad toks sprendimas reikalautų nemažų pokyčių, tinkamam pasiruošimui reikėtų tiek laiko, tiek išteklių, visgi manome, kad šis žingsnis yra būtinas mūsų šalies saugumui ir ateities gerovei, todėl ir kviečiame jau dabar pradėti atviras ir plačias diskusijas šiuo klausimu“, - teigė asociacijos „Lyderė“ valdybos pirmininkė Per Švabo televiziją Laura Blaževičiūtė Tele-3 toliau propaguojama pedofilija Laura Blaževičiūtė.

Lietuvos verslo konfederacija kartu su asociacija „Lyderė“ oficialiu kreipimusi į Lietuvos Respublikos krašto apsaugos ministeriją kviečia pradėti platesnes diskusijas šia tema.

Švabas ir patikėtiniai, valdantis Tele-3, jau įsigijo ir radijo stotis M-1, Lietus, laluna, M-1 Plius

Klauso Švabo prostitute

Nedaug kas žino, kad taip vadinama Tele-3 televizija, kuri save pristato kaip didžiausia Lietuvoje, yra valdoma tiesioginio Klauso Švabo patikėtinio, WEF nario Jonathan Nelson

Tai yra įmonę TV3 valdo JAV registruota kompanija „Providence Equity Partners”, o pastarąją – investicijų įmonė „Providence Equity Partners LLC”, kurios steigėjas yra Švabo patikėtinis Jonathan M.Nelson,„TV3 Grupė“ pasirašė „M-1“ valdomų radijo stočių įsigijimo sutartį „TV3 Grupė“ pasirašė „M-1“ valdomų radijo stočių įsigijimo sutartį© Organizacijos nuotr.

Baltijos šalyse veikianti žiniasklaidos grupė „TV3 Grupė“ šiandien pasirašė „M-1“ valdomų radijo stočių įsigijimo sutartį. „M-1“ radijo stočių grupę sudaro Lietuvoje gerai žinomos ir klausytojų pamėgtos radijo stotys „M-1“, „Lietus“, „M-1 Plius“, „Laluna“, „Raduga“ ir internetinė radijo stotis „M-1 Dance“. Sulaukus Konkurencijos tarybos leidimo, sandorį planuojama užbaigti 2023 metų vasarą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Lietuvos klausytojams „M-1“ valdomos radijo stotys – pamėgti ir žinomi radijo vardai. Šiuo įsigijimu siekiame dar geriau pasiekti šiuolaikinį vartotoją, kuris naujienas ir pramoginį turinį seka skirtingose platformose. Šiandien Lietuvos vartotojo įpročiai – pasikeitę, turinį jis vartoja įvairiose platformose, o tai lemia reklamos rinkos fragmentaciją“, – sako Laura Blaževičiūtė, UAB „All Media Lithuania“, veikiančios su prekės ženklu „TV3“, generalinė direktorė.

Pasak L. Blaževičiūtės, „TV3 Grupė“ Lietuvoje dėl vartotojų konkuruoja su tokiais žaidėjais, kaip „Google“, „Meta“ („Facebook“, „Instagram“), „Youtube“ ir kt. Šie žaidėjai jau šiandien užima reikšmingą Lietuvos reklamos rinkos dalį, o išlikti norintis vietos verslas turi ieškoti būdų, kaip užtikrinti reklamos efektyvumą ir sėkmingą konkurenciją. Įsigijimas leis sutvirtinti „TV3 Grupės“ pozicijas radijo kanalų segmente, kur grupė iki šiol turėjo labai mažą rinkos dalį ir turi nemažai potencialo augti. Taip pat šis įsigijimas bus naudingas visai reklamos rinkai – leis pasiūlyti dar efektyvesnius reklamos sprendimus įvairiuose žiniasklaidos kanaluose.

„Mums ne mažiau svarbi ir įsigyjamų įmonių kultūra bei vertybės, požiūris į darbuotojus. Tai, kas sukurta „M-1“ grupėje, mums yra labai artima. Vertiname ir „M-1“ grupės indėlį bei įsitraukimą į socialinius projektus – atsakingai juos tęsime, puoselėsime ir toliau“, – priduria L. Blaževičiūtė.

„TV3 Grupei“ priklausanti UAB „All Media Lithuania“ ketina įsigyti 100 proc. minimų įmonių akcijų, kurias valdo Rūta Grušnienė.

„Manau, kad „M-1“ radijo stočių grupės įmonės išaugo šeimos verslo ribas ir dabar joms yra pats tinkamiausias laikas tapti tarptautinės žiniasklaidos grupės dalimi. Aš tikiuosi, kad „M-1“ grupės radijo stotys taps dar stipresniais rinkos žaidėjais nei buvo iki šiol“, – sako „M-1“ generalinė direktorė ir savininkė Rūta Grušnienė.

Laura Blaževičiūtė PROPOGUOJA PEDOFILIJA Per Švabo televiziją Laura Blaževičiūtė Tele-3 toliau propaguojama pedofilija

Dar kita nemėgstanti lietuvių moteris teige:

„Šauktinių poreikis yra augantis, o demografinės tendencijos yra ne mūsų pusėje. Moterų įtraukimą į šaukiamus karo prievolininkus matome kaip neišvengiamą sprendimą ir kuo greičiau pradėsime diskusijas šiuo klausimu, tuo greičiau pasieksime pozityvių rezultatų šioje srityje”, - teigė karo ir mirties ekspertė Ineta Rizgelė.

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/prasoma-saukti-i-tarnyba-moteris/