Remigijus Žemaitaitis: Šimonytės, Čmilytės ir Armonaitės stumiamos LYTIŠKUMO PAMOKOS prieštarauja LR Konstitucijai

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2023-09-09 15:18:00, skaitė 683, komentavo 16

Remigijus Žemaitaitis:  Šimonytės, Čmilytės ir Armonaitės stumiamos LYTIŠKUMO PAMOKOS prieštarauja LR Konstitucijai

Lytiškumo mokslai pagal Veronikų paskenduolių-vienuolių I.Šimonytės, V.Čmilytės-Nielsen ir A.Armonaitės išgyvenimus.

Antra savaitė kaip Lietuvoje vyksta diskusijos dėl šių nekalto prasidėjimo mergelių patvirtintų švietimo kursų mūsų vaikams.

Tačiau noriu atkreipti dėmesį, kad tai ką daro šios trys nelaimės Lietuvoje, prieštarauja Lietuvos Respublikos Konstitucijos 22 str., kuriame pasakyta - Žmogaus privatus gyvenimas neliečiamas.

Taip pat, pasakyta, kad Įstatymas ir teismas saugo, kad niekas nepatirtų savavališko ar neteisėto kišimosi į jo asmeninį ir šeimyninį gyvenimą, kėsinimosi į jo garbę ir orumą.

Todėl, šis straipsnis turi būti aiškinamas kartu su kitu LR Konstitucijos 25 straipsniu, kuriame pasakyta, kad Žmogus turi teisę turėti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti.

Žmogui neturi būti kliudoma ieškoti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas.

Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai.

Esant šios pamatinėms Konstitucinėm žmogaus laisvėm ir teisėm, visi iki vieno galite siųsti šias tris Lietuvos nelaimes, ten kur jos 2022 metais siuntė rusišką laivą ...., o dabar pačios gali plaukti su savo LYTIŠKUMO PAMOKOMIS.

Kelinta diena, kai sulaukiu klausimų iš tėvų, mokytojų ir net mokinių, kaip būtų galima paprieštarauti šių paskenduolių programai.

Atsakymas yra labai paprastas, privalote sušaukti klasės susirinkimą, kuriame dalyvautų 50 procentų tėvų + 1 tėvas, klasės auklėtoja-mokytoja ir mokyklos administracijos atstovas. Tada parengti balsavimo klausimus dėl nesutikimo su tokioms pamokoms, šį sprendimą įteikti mokyklos vadovui, kitą adresuoti Savivaldybės tarybai, nes ji yra švietimo įstaigų steigėja (nors atsiras merų, kurie sakys, kad jie turi teisę neleisti vykti tokio turinio pamokoms, ar priims šiuo klausimu atitinkamus sprendimus, tai gali tik taryba), o kartu informuoti psichopatų valdomą Švietimo ir mokslo ministeriją!

P.s. Baisu yra tai, kad tokius kursus organizuoja mūsų trys nelaimės, kuri viena iš jų po kelių savaičių vyks į Vatikaną mokyti Popiežių ne tik, kokia Rusija blogai, ir koks tu Popiežiau kvailas, bet kartu pristatys savo rinkėjų sukurtą vizualią lytinio ugdymo programą VIENUOLĖM!

Gal popiežius išgirs komunistuojančių Lietuvos atstovių prašymą, ir šią vizualinią mokymo priemonę perkels į vienuolynus, krikščioniškas mokyklas?

Kiek ilgai Jūs mielieji kentėsite šiuos išsidirbinėjimus?