Remigijus Žemaitaitis: Į ką buvo išmainyta Algirdo Švanio dukra?

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2023-09-08 23:34:00, skaitė 951, komentavo 15

Remigijus Žemaitaitis: Į ką buvo išmainyta Algirdo Švanio dukra?

Labas rytas Š. Korėjos gyventojai! arba Kaip Ingrida Šimonytė pamiršo padėkoti tikram vyrų vyrui Vladimirui Putinui!

Vakar mūsų Šveiko draugė I. Šimonytė pranešė, kad dingusios mergaitės mama ir Lietuvos tarnybos išgelbėjo mergaitę iš Rusijos.

Nes ji labai joms dėkojo.

Susidaro toks įspūdis, kad:

1. mergaitės mama, nubėgo į Rusiją ir ten pagrobė savo vaiką, o atgal į Lietuvą su gumine valtimi perplaukė...

2. tarnybų vadai, šiuo atveju Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, paskambino V. Putinui ir įsakė čia, ir dabar atiduoti vaiką?!

Gal užtenka to popso, kurį ši juokdarių valdžia nori parodyti ir taip kvailinti žmones!

Kai Ministrė Pirmininkė nebeturi ką pasakyti, nes viskas suš…o Lietuvoje, tai pradeda užsiimti populizmu, aiškinant kokie jie supermenai!

Įdomi viena detalė šiame intervių, I. Šimonytės teigia, kas operacija būvo slapta:

“Taip visada buvo. Kliūčių, net ir tada, kai santykiai buvo intensyvesni, bent jau instituciniai, net ir tada, kaip mes žinome iš savo istorijos, Rusijos institucijoms atsirasdavo įvairiausių: tai pienas sugiždavo, tai ten kažkas atsitikdavo. Man atrodo, mes tą patirtį turime, tai dėl to aš nenorėčiau šiuo atveju leistis į dideles detales”

Pasirodo ji turi patirtį su Rusija, jos prezidentu, ir ten esančioms tarnybom?

Kodėl reikia slėpti nuo mūsų, kas vyko, kas vykdė derybas, kas buvo atsakingas už jas, ir kas buvo IŠMAINYTA, kad mergaitė, būtų pargabenta į Lietuvą. Pagal esamą tarptautinę praktiką su tokiomis šalimis, kaip Rusija ar Baltarusija, vyksta mainai piliečių.

Atmetus piliečių mainų teoriją, galėjo įvykti žmogiški dalykai, ir tiesiog mergaitė atiduota. Tik šioje istorijos dalyje, pone iš sudegusios vyriausybės, galėjo pasakyti: dėkoju mamai, tarnyboms ir Rusijai, už greitą ir bendražmogišką sprendimą!

Ji ir negali nieko detaliai komentuoti, nes tokiems vyriausybės vadams jos neduoda, nes bijo, kad visko nesugriautų.

Panašu, kad šioje istorijoje niekas TIESOS taip nepasakys, taip ir gyvename propagandos pilnoje Š. Korėjos-Lietuvoje. Jūs tikėkite ciocių propaganda iš V. Kudirkos aikštės!