Sprendimas yra - reikia steigti ŠULINIŲ MINISTERIJA!

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2016-01-06 20:49:05, skaitė 3556, komentavo 0

Sprendimas yra - reikia steigti ŠULINIŲ MINISTERIJA!

Na va, pagaliau! Įsteigs Naująją Instituciją - ir problemos nebeliks! Niekas vaikelių šuliniuosna nebemėtys! Ir pasipils balsuotojų balsų liūtys iš balsavimo kabinų! Į kabinetus, kur dirva išdžiuvusi!

Tik reikia gerai sudaryti metodikas! Instrukcijas, kaip turi būti užrakinti šulinių dangčiai. Kokie užraktai. Kokių importuotojų sertifikuotos kodinės spynos. Su pirštų antspaudų skeneriais, perduodant suveikimus online į Naujosios Institucijos Šulinių Saugos Skyrių.

Griežtai nustatysim pagal europinius reglamentus, kas kiek parų patikra. Kas kontroliuos ir kokios baudos. Labai svarbu kas skirs ir atleis vadovus. Ir Naujosios Institucijos padaliniai turi veikti ištisą parą. Būtinai būti ginkluoti ir atgriaudėti šarvuočiais.

Alkoholį parduoti tik pagal talonus, pagamintus Monetų Kalykloje. Kartą per mėnesį nusipirkti šnapso pagal rinkėjų sąrašus. Kiekis - pagal kūno svorį, amžių, nustatomas pagal patvirtintas metodikas. Vienintelėje švogerių parduotuvėje Geležinio Vilko gatvėje prie Seimo. Tvarką prižiūrėti pavesti Geležinio Vilko brigadai.

Tai geriausias modernios valstybės metodas. Kas tik labiau suskausta, apie ką tik per žinias - ir dar po vieną! Naujų kontorų geidauja mokesčių mokėtojai, nemokėtojai ir visa pažangioji žmonija!

Štai Stotelių Teisių Gynimo nuo BMW departamento tikrai jau seniai reikėtų. Uspaskicho, Malinausko ir Venckienės likvidavimo tarnybos taipogi verkiant. Kovos su lenkiškomis raidėmis valdybos - būtinai! Na, sąrašą nesunkiai pratęsite patys.

Visų šalių idiotai, vienykitės!