Velnio ženklai ir Dievo atsakas. 120 metų nuo žėmės Drebėjimo Martinikoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-01-25 20:34:00, skaitė 716, komentavo 0

Velnio ženklai ir Dievo atsakas. 120 metų nuo žėmės Drebėjimo Martinikoje

Velnias į Eurovizijos konkursą? 

Iš pirmo žvilgsnio neadekvatus aktorius Eurovizijos atrankos konkurse „Pabandom iš naujo“ per LRT sausio 22 d., persirengęs Bafometu, mums, manau, pademonstravo „šviesią“ Lietuvos ateitį ES sudėtyje (Žiūr. 1 iliustraciją). Pamatęs per LRT rodomą velnią, išjungiau televizorių, todėl pacituosiu „Lietuvos Rytą“ (1):

„R.Zilnys gyrė Lolitos Zero kostiumus, bet ne kūrinį. „Dalis manęs visai norėtų, kad Lolita Zero keliautų į kitą etapą, nes noriu pamatyti, kokie vėliau būtų kostiumai. Vis dėlto, čia dainos nėra“.

Velnio ženklų rodymas prasidėjo nuo Sausio 13 aukų minėjimo dienos. Vytauto Landsbergio "šaikos" primesta "neužmirštuolė" – masonų simbolis (2). Jei kas nežino, masonai yra satanistai, jie meldžiasi velniui, bafometui. Šiais metais Sukanka 120 metų, kai Martinikos saloje sugriuvo jų statoma šventykla (žiūr. žemiau).


Satanistinė Saint-Gothardo tunelio atidarymo ceremonija 2016 m.

Sausio 21 d į Lietuvą atvykus satanistė eurokomisarė iš Briuselio pasakė, kad nelegalai kertantys ES sieną „reikalingi Europai“, o pinigų sienos statybai Briuselio satanistai neskirs (3).  

Kad Briuselį valdo satanistai, tai jie pademonstravo atidarant Saint-Gothard tunelį Šveicarijoje 2016m. birželio 1d. (4).

https://youtu.be/JJnHJYosvlc

Masonas (kaip kalba informuoti žmonės) S.Skvernelis, ėmė kurti partiją „Demokratų sąjungą Vardan Lietuvos“ (5, 6), o jo organizuota perbėgėlių frakcija Seime sausio 18 d. balsavo už lietuvių kalbos naikinimą, už tai, kad į Valstybinės kalbos alfabetą būtų įvestos raidės w, x, q (7).


Skvernelio planuose užimti Prezidentūrą?

LRT, tapusi Svernelio ruporu, informuoja, kad „Skvernelio partijos bastionu taps Palanga“, kur dar šį mėnesį ir vyks perbėgėlių partijos steigiamasis suvažiavimas.

Velnio apsėstas SAM ministras įsakė „besimptomiams dirbti“ (8).

Sausio 23 d. LRT rašė: Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys nusprendė, kad gyvybiškai svarbių sričių darbuotojai nuo pirmadienio galės dirbti ir sirgdami besimptome COVID-19 forma. Ministras, galimai beprotis ir satanistas, įsakė, kad dirbti sirgdami besimptome COVID-19 forma galės gyvybiškai svarbias valstybės funkcijas vykdantys darbuotojai, kurie privalo dirbti nepertraukiamai fiziniu būdu, „jei dėl didelio gyvybiškai svarbias valstybės funkcijas vykdančių darbuotojų, sergančių COVID-19 liga skaičiaus neįmanoma užtikrinti gyvybiškai svarbių valstybės funkcijų vykdymo“. Šie „besimptomiai ligoniai“ , gyvybiškai svarbias funkcijas atliekantys, darbe privalo dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 ar KN95 lygio respiratorius. Jei jie neturi kontakto su trečiaisiais asmenimis, o bendrauja tik su kolegomis, respiratoriai yra tik rekomenduojami.

Ar jūs girdėjote ką nors idiotiškesnio, ar uodėte ką nors labiau dvokiančio siera? Šitie velnio tarnai su melagingais PGR testais patys sukuria „besimptomius ligonius“, žinodami, kad visa ši „pandemija“ su JAV mokslininkų sustiprintu Koronės virusu (9) yra afera „Great Reset“, skirta žmonių apiplėšimui ir genocidui. Todėl velnio apsėstas ministras dabar šituos „ligonius“, panaudotus melagingai statistikai kurti, varo į darbą. Todėl „bendravimui tik su kolegomis, respiratoriai yra tik rekomenduojami“!!!

Savo nuomonę apie Koronės velniavą esu pernai išsakęs "Delfi" televizijai per Šeimų Sąjūdžio mitingą Katedros aikštėje rugsėjo 10 d.: 

https://www.youtube.com/watch?v=LHRWlO3sdTI

Esu įsitikinęs, kad visų šių satanistų laukia Dievo bausmė. Apie tai straipsnio 2 dalyje.

Nuorodos:

1. https://www.lrytas.lt/zmones/muzika/2022/01/22/news/prasidejo-trecia-nacionalines-atrankos-i-eurovizija-laida-kam-sekme-nusisypsos-si-karta--22132097
2. http://lebionka.blogspot.com/2022/01/zuvusiu-paminejimas-verciamas-satanistu.html
3. https://vrm.lrv.lt/lt/naujienos/pasienyje-su-baltarusija-pristatytos-lietuvos-pastangos-siekiant-apginti-es-isorine-siena
4. http://lebionka.blogspot.com/2020/05/covid-19-satanistai-ir-skirmanto_5.html
5. https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1595255/ziniasklaida-dalis-kauno-socialdemokratu-pereina-i-skvernelio-kuriama-partija
6. https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1592810/skvernelio-partijos-bastionu-taps-palanga-partijos-ikurejai-tvirtina-jog-cia-formuojasi-nemazas-ir-stiprus-skyrius
7. https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1591155/seimas-nusprende-dokumentuose-pavardes-bus-galima-rasyti-su-w-x-ir-q-raidemis
8. https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1594731/lrt-trumpai-pokyciai-nuo-pirmadienio-kuriu-sriciu-darbuotojai-gales-dirbti-sirgdami-besimptome-covid-19-forma
9. https://lebionka.blogspot.com/2022/01/nauji-faktai-apie-korones-nusikaltima.html

2 dalis: https://lebionka.blogspot.com/2022/01/velnio-zenklai-ir-dievo-atsakas-120_24.html