Žulikai Šimonytė su savo Dulkiu „nepastebi“, kad PFIZER vakcinų tyrimų rezultatai niekiniai

Autorius: LGPOC Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/zulik... 2022-01-24 15:37:00, skaitė 752, komentavo 0

Žulikai Šimonytė su savo Dulkiu „nepastebi“, kad  PFIZER vakcinų tyrimų rezultatai niekiniai

British Medical Journal (BMJ) sausio 19 d. vedamajame straipsnyje informuoja, kad PFIZER vakcinos nuo COVID-19 ligos klinikinis tyrimas buvo finansuotas PFIZER, klinikinio tyrimo dizainas buvo nustatytas PFIZER, klinikinis tyrimas buvo analizuotas Pfizer, klinikinis tyrimas (rezultatai) buvo patvirtinti PFIZER.

Klinikinio tyrimo rezultatai nebus vieši iki 2025 metų gegužės.

Klinikinio tyrimo studija bus baigta 2 metais anksčiau – tai yra 2023 metų gegužės.

BMJ redaktoriai pabrėžia, kad Europos vaistų agentūra (EMA) nepaprašė, negavo ir nealizavo klinikinių tyrimų duomenų iš PFIZER, tačiau patvirtino (registravo) šią vakciną naudojimui Europos Sąjungoje.

Nei Lietuvos valdžia, nei EMA nesureagavo į BMJ redaktorių vedamąjį 2021 m. lapkričio 2 d. straipsnį, kuriame buvo pateikti įrodymai, kad Pfizer vakcinos klinikinis tyrimas buvo atliktas nusižengiant elementariems tokių klinikinių tyrimų reikalavimams (o tai reiškia – visi visi tyrimo rezultatai tampa niekiniais).

Lietuvos medicinos ir koronaviruso pandemijos specialistai, net įskaitant ir Sveikatos teisės institutą (STI), taip pat niekaip nesureagavo į tą bombą, kurią susprogdino BMJ redaktoriai minėtame straipsnyje .

Dera priminti, kad farmacinė kompanija PFIZER anksčiau ne kartą yra bausta už kriminalinius nusikaltimus, dėl to jai skiriant milijardines baudas.

Lietuvos gyventojai raginami pagalvoti, kodėl tokia tyla Lietuvos teritorijos administratorių ir jų dosniai apmokamų specialistų stovykloje?

Sėkmės mums visiems.

Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centras

Įsilieti į LGPOC gretas bei rašyti savo siūlymus galite rašyti el.paštu pasipriesinimocentras@gmail.com.

Šaltinis: bmj.com