Prokuratūra puolė ginti chuntos nuo "perversmą organizuojančios" mokytojos. O KAS APGINS LIETUVĄ NUO VALDŽIĄ UŽGROBUSIOS MAFIJOS?

Autorius: Debesele Šaltinis: https://www.youtube.com/channe... 2021-10-20 09:21:00, skaitė 1160, komentavo 39

Prokuratūra puolė ginti chuntos nuo

Gal geriau Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato policijos pareigūnai ir Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai suskaičiuoja visus  nunukentėjusius nuo chuntos nugydymų?  Nes esant patikimai ir  sėkmingai prevencijai, kaip vitaminų C, D, cinko ir quercetino protokolas ir taipogi  egzistuojant sėkmingiems ir saugiems vaistams, kaip Hydroxychlorokuinas, Ivermektinas, Budesonidas, Fluvoksaminas didžioji dauguma covid-19 mirčių yra bereikalingos.  Kodėl Lietuvos valdžią užgrobusios medicininės chuntos marionetės neviešina nei informacijos apie prevenciją ir vaistus?  Kodėl Veryga uždraudė naudoti Hydroxychlorokuiną?  Kieno nurodymus jis vykdė ir kiek jam rūpėjo moksliniai tyrimai, įrodantys šio vaisto, saugumą, nes jis naudojamas jau daugiau kaip 60 metų ir yra įtrauktas į Pasaulio sveikatos organizacijos būtiniausių vaistų sąrašą.

O kur dar suardyta Lietuvos ekonomika, smulkieji verslai, bereikalingai suardytos vaikų vaikystės, mokslas, o svarbiausia, mūsų vaikų sveikata!  Per visą žmonių istoriją, sveiki vaikai, nei suaugusieji, niekada nebuvo laikomi karantine, nors vaikai beveik neserga šiuo virusu, nei miršta, o jei serga, tai lengvai.  Vaikų imunitetas vystosi iki 18 metų.  Todėl karantinavimas įtakojo Lietuvos vaikų imuniteto vystymuisi ir to rezultatai pasirodys tiktai jų gyvenimo bėgyje.  Nors laikinas karantinas ir jo apribojimai buvo pateisinami, nežinant naujo viruso, vėlesni ir iki šiol užtempti apribojimai nėra niekaip pateisinami, nes kaukių nešiojimas neturėjo jokios įtakos kitose šalyse, nei Lietuvoje.  Vakcinavinas nepasiteisino t.p., nes užsikrėtimų skaičius yra toks pat, kaip ir pernai.  Laikas rodo, kad pasiteisino Švedijos, Floridos, Teksaso mokslu pagrįsti sprendimai leidžiantys išsivystyti natūraliam imunitetui, kaip ir buvo tūkstantmečiais iki mūsų.  

Atsakingieji teisėsaugos pareigūnai, susimąstykite kokią priesaiką esate davę: tarnauti Tėvynei, ginti žmones (savo kaimynus, draugus ir tame tarpe savo artimuosius) ir valstybę!  Virš Lietuvos valstybės ir jos žmonių, kaip ir virš viso pasaulio šalių ir tautų yra pakibusi dirbtinai sukelta Covid-19 krizė, kuri naudojama tik skaldymui ir valdymui bei Naujosios Pasaulio Tvarkos įvedimui.  Covid-19 yra jų išrastas naujas idealus priešas kurio bijo tik perdėtai išgąsdinti ir užmiršę apie Dievą, žmonės.  

Manau kad visiems Lietuvos žmonėms būtų įdomu sužinoti kas valdo mūsų valdžioje ęsančias globalistų marionetes/šešėlinės fašistinės farmos statytinius?   Ištirkite, pvz., kokiais kanalais jiems yra nuleidžiami nurodymai ir prieš ką, konkrečiai, jie atsiskaitinėja? 

Šios fašistinės farmos valdomų marionečių veikla Lietuvos vyriausybėje turi būti ištirta ir JIE turi būti patraukti atsakomybėn dėl jų nusikaltimo veiklos prieš Lietuvos piliečius, pasmerkiant juos eksperimentams su fašistinės farmos neištirtų ir nepatvirtintų medicinos terapijomis.  Jau yra paskelbti šiurpinantys mokslininkų ir gydytojų patologų atradimai pačiose Covid-19 "vakcinose" ir niekada nematyti tvariniai ir gyvybės formos vakcinuotų žmonių kraujyje!

Visi šie nusilkaltimai turi būti fiksuojami ir pranešami jau pradėtam Niurnbergo #2 procesui pasaulio teisininkams, gydytojams ir mokslininkams susivienijusiems, vadovaujant Vokiečių teisininkui ir gydytojui Reiner Fuellmich.  
 
Užtenka kiršinti, segreguoti, pyktis ir žeminti vieniems kitus.  Vienykimės visi, kokiose pareigose bebūtumėme, nuo valytojų, slaugių iki gydytojų, mokslininkų, teisininkų ir visų profesijų atstovai, vaikai, studentai bei pensininkai.  Ranka į ranką, petys į petį tiktai išsaugosime lietuvybę, mūsų šeimas, orų gyvenimą ir sveiką protą! 

Mielieji, pats laikas apsispręsti, ar jūs ęsate  žmonių pusėje, ar didžiosios farmos fašistinės chuntos pusėje.  

Lietuva pirmoji pasitraukė iš Tarybų Sajungos, gali ir pirmoji išvilkti į šviesą  ir atsikratyti Europos Sajungos totalitarinio ir genocidinio valdymo!

Biblijoje parašyta, nebijokite to, kas gali nužudyti jūsų kūną, bijokite tų, kurie gali nužudyti jūsų sielas! 

Apie preveciją ir vaistus:
https://ivmmeta.com/
https://hcqmeta.com/
https://vdmeta.com/
https://c19legacy.com/

Nepasiteisintų karantino apribojimų ir marmalynių statistika:
https://www.facebook.com/100055131679909/posts/386249533222766/

Vokiečių gydytojų ir patologų atradimai vakcinuotų žmonių kraujyje:
https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

Apie Naująją Pasaulio tvarką
http://sapereaude.lt/2021/09/16/kovidiano-kultas-iii-dalis/

Vokiečių gydytojas ir teisininkas Reiner Fuellmich apie pradėtą grupinį ieškinį prieš padaulio vyriausybes, implementuojančias didžiosios farmos  genocidinį rėžimą: 
http://sapereaude.lt/2020/11/06/transcript-of-dr-reiner-fuellmichs-crimes-against-humanity/