Su mankurtais ir banditėliais kalbėsite argumentų kalba? Vargu ar susikalbėsite

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/su-ma... 2021-10-20 09:55:00, skaitė 437, komentavo 2

Su mankurtais ir banditėliais kalbėsite argumentų kalba? Vargu ar susikalbėsite

Nuskriausti studentai bei medicinos srities atstovai spalio 19 d. Seime surengė mandagią spaudos konferenciją „Dėl studentų testavimo ir galimybės studijuoti kontaktiniu būdu“.

Spaudos konferencijoje buvo pasiguosta, jog esą Lietuvos teritorijos administratoriai elgiasi neteisėtai, paminėjo daugiau faktų dėl patiriamos neteisybės, buvo parodytos vaizdinės kreivės, demonstruojančios absurdiškus valdininkų veiksmus.

Studentai pateikė savo prašymus:

- Kad būtų nustatytas proporcingas ir teisėtas terminas testuotis sveikam studentui, kuris nejaučia ligos simptomų;

- Kad informacija apie studento sveikatą nebūtų tvarkoma studijų administravimo ar kitų procesų tikslu. Ar kitaip ta informacija būtų naudojama;

- Būtų užtikrinama sąžininga konkurencija;

- Būtų išlaikoma pagarba, gera moralė, sąžiningumas, nešališkumas, nediskriminacija, kolegiškumas tarp bendruomenės narių tarpusavio santykių;

- Būtų puoselėjama minties laisvė ir nuomonių įvairovė;

- Būtų užtikrinama studijų kokybė visų formų ugdymo aplinkoje;

- Būtų užtikrinamos sąlygos studentui įgyti išsilavinimą;

- Būtų stabdoma segregacija ir diskriminacija studijų procese;

- Galu gale panaikintas vadinamasis „Galimybių pasas".

Peržvelgus spaudos konferenciją ir susipažinus su pateiktais reikalavimais tampa aišku, kad spaudos konferencijos dalyviai iš esmės net nepamėgina suvokti, kas vyksta iš tiesų vyksta Lietuvoje ir pasaulyje.

Lietuvoje, kur paruošiamieji darbai, ruošiantys šių dienų realijoms (įvairūs nusikaltimai, naikinimai, žudymai, sprogdinimai, griovimai ir, kas ypač svarbu – totalus, beprecedentis bukinimas, melas ir klastojimas), buvo puoselėjami ne vieną dešimtmetį.

O žmonės naiviai vis dar viliasi, kad čia galbūt kažkokios teisinės ar tautinių valdininkų klaidos, kurias tiesiog reikėtų pataisyti, panaikinti kažkokį Galimybių pasą ir viskas bus gerai, kaip ir anksčiau. Deja, nebus.

Ir nusispjaut į visus toje spaudoj konferencijoj išdėstytus, kad ir pačius teisingiausius argumentus. Absoliučiai nusispjaut. Nusispjaut į logikos nebuvimą, lygiateisiškumo nebuvimą, įstatymų nesilaikymą ir t.t. Tiesiog nusispjaut.

Spaudos konferencijos moderatorei Vytauto Didžiojo universiteto doc. dr. Nijolei Čiučiulkienei norisi replikuoti – jei jūs manote, kad su samdomais bei panašaus plauko banditėliais-mankurtais, kurių jūs nenorite versti iš LT teritorijos administratorių postų, pavyks kalbėtis „argumentų kalba“, jūsų pastangos ką nors pakeisti, tą pačią akimirką tampa pasmerktos.

Todėl pradžiai, visiems spaudos konferencijos dalyviams (ir ne tik) rekomenduojame pasiskaityti gero Lietuvos lyderių , bei panašių veikėjų draugo, ne karta Lietuvoje viešėjusio Klauso Švabo (Klaus Schwab) knygą „Didysis perkrovimas“ („The Great Reset“). Jei kas iš skaitytojų žino, ar ši knyga yra išversta į lietuvių kalbą, parašykite komentaruose.