Janutienės kulbitas: buvo TV „OP“a, liko TV „ŽOP“a*

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-16 22:24:00, skaitė 1442, komentavo 3

Janutienės kulbitas: buvo TV „OP“a, liko TV „ŽOP“a*

Rūta Janutienė niekada nebuvo kultūringos žurnalistikos etalonu. Tokia nesubalansuota ponia, sodinanti aplink didelį būrį svečių, kuriems neleisdavo normaliai pasisakyti, kurių pasisakymus nuolatos pertraukdavo.

Naujasis jos projektas „OP.tv“ tiekė šiokios tokios vilties. Tačiau greitai teko juo nusivilti, kai į eterį buvo atvilkta LGBT apologetė dr.Nida Vasiliauskaitė. Tai spalvingos praeities asmenybė, galimai, atliekanti „Trojos arklio“ vaidmenį Šeimų sąjūdyje. Žiūr. mano ankstesnę publikaciją.

image.png

Mano FB draugė Aldona Jankevičienė parašė:

Komentatoriai pasigenda daugiau info apie Nidą Vasiliauskaitę,kuri staiga ėmė aršiai palaikyti Šeimų maršą,Sąjūdį ir pretenduoja ar jau kuria naują partiją,tikėdamasi susirinkti jų balsus.

Bet žmogaus biografija rodo ką kita: Štai ką radau: eww.gailine.lt

Nida Vasiliauskaitė"Apie šeimos vertybes" šaltinis :Bernardinai.lt.,2014-06-16 straipsnis delfi.lt "Šeimos vertybės"-sparčiai lobstančio socialinio dugno kultūra". www.tja.lt 2008-06-23 "Šeimyninės metafizikos politika."

Taip pat straipsniai, išsityčiojant iš Lietuvos didžiųjų kunigaikščių paminklų ir netgi Kudirkos paminklo, esą jam čia ne vieta, nes esą blogai atsiliepė apie Lietuvoje gyvenančius žydus. l2010-11-22 Delfi straipsnis "Apie Žaliąjį tiltą, "rakštis" įvairiose vietose ir propagandines klišes (atsakymas V.Laučiui )."

Žmonės turi pažinti būsimos partijos fiurerės filosofijos vingius, ypač šeimos klausimu, kad žinotų, už kokią šeimą ji "kovoja."

 https://www.youtube.com/watch?v=xLYzKI2iExA

Vakar Rūta Janutienė pasiekė savo televizinės karjeros apogėjų: vienas jos kulbitas ir pamatėme ne „Op“ą, o „ŽOp“ą*. Kalbu apie tendencingą jos interviu su daugelio mitingų organizatore Astra Astrauskaite (žiūr. video). Jauntienė labai chamiškai pertraukinėjo Astrą Astrauskaitę, žemino, įžeidinėjo. Žiūrovai viską puikiai suprato. Jie suprato, kad tai ne „OP“a, o „ŽOP“a. Kas tai galėtų paneigti po vakarykštės transliacijos?

Žiūrovai sureagavo žaibiškai:

V.J.: Šį kartą Jūs, Rūta, atrodėte "neskaniai". Tiesiog pastangos pažeminti svečią buvo akivaizdžios. Ir tai jau kelia daug klausimų.

Kristina Svetlauskiene: Gerb. Rūta - jūsų šios laidos vedimo stilius visiškas košmaras ir fiasko. Panašu, kad bandote visaip užčiaupti pašnekovę, neleidžiate kalbėti. Košmaras. Ačiū Astrai, kad vis tik išsakė savo nuomonę!

Petras Činskis: Gerbiama Rūta, visada žiūriu Jūsų laidas, bet šį kartą nepatiko jūsų netaktiškas mokytojos Astos puolimas lyg mėginimas ją sumenkinti, buvo nemalonu stebėti. Visus klausimus galima ramiai išsiaiškinti. Norėtųsi daugiau tolerancijos ir pagarbos mokytojai iš Rūtos pusės.

Tokių atsiliepimų dešimtys. Visi pamatė ir įvertino Rūtos Janutienės kulbitą.

P.S.: Laida pavadinta "Apsivožt.“ Gal geriau būtų „Apsivožt ir apsi. aukštielninkai“?

*P.P.S.: Mano senelė sakydavo: "Мелко плавает и жопа наружу".

"Delfi" nuotrauka iš šios dienos Astros Astrauskaitės mitingo.